Χατζηαθανασίου, Σουμελίδης, Αποστολόπουλος το νέο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας

dimeresies veria

Ο Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου θα είναι ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου μετά από πρόταση που κατέθεσε ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης. Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου είναι ο Μιχάλης Σουμελίδης μετά από πρόταση του κ. Καραπαναγιωτίδη και Γραμματέας ο Θανάσης Αποστολόπουλος μετά από ψηφοφορία ανάμεσα στις παρατάξεις της ελάσσονος μειοψηφίας.

Στην εκλογική αναμέτρηση, ο κ. Χατζηαθανασίου έλαβε 28 υπέρ, 11 λευκά κι ένα άκυρο. Το ίδιο αποτέλεσμα είχαμε και στην εκλογή Σουμελίδη (28 υπέρ). Ο Θανάσης Αποστολόπουλος έλαβε 31 ψήφους και εννέα λευκά.

Στην Οικονομική Επιτροπή πρόεδρος ορίστηκε ο Στέλιος Ασλάνογλου και μέλη εκλέχθηκαν οι Λαζαρίδης, Σιδηρόπουλος, Παπαδόπουλος, Κορωνάς, Αγγελίνας, Καγκελίδης, Αποστολόπουλος, Μελιόπουλος. Αναπληρωματικά μέλη εκλέχτηκαν οι Ακριβόπουλος, Λυκοστράτης, Σοφιανίδης, Κιρατλίδης, Τσιαμήτρος.

dimeresies veria12

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής πρόεδρος ορίστηκε ο Βασίλης Λυκοστράτης και μέλη εκλέχτηκαν οι Ακριβόπουλος, Γαϊτάνου, Κουλουριώτης, Ορφανίδης, Τραπεζανλής, Κιρατλίδης, Τσιφλίδης, Στουγιάννος.

Εκπρόσωποι στην ΠΕΔ είναι οι Βοργιαζίδης, Διαμάντης, Κουλουριώτης, Τραπεζανλίδης, Χατζηαθανασίου, Καραπαναγιωτίδης, Μπέκης.