Συνεδριάζει την Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Με 21 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας. Η συνεδρίαση θα αρχίσει στις 6μμ και τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

ΘΕΜΑ
1ο :
Έγκριση ή μη α) σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δ.Βέροιας, Ν.Π. ΚΑΠΑ, Α.Σ. Βέροιας VENUS GROWERS, Α.Ε.Σ. ΑΛ.Μ.ΜΕ. Α.Ε., Α.Σ. Άμμου «Ν.ΑΛΙΑΚΜΩΝ», Α.Σ. Μέσης, και Α.Ε.Σ. ΚΟΜΕΞ Α.Ε., β) ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην Επιτροπή Παρακολούθησης και γ) εξουσιοδότησης του Δημάρχου για υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης.
ΘΕΜΑ
2ο :
Έγκριση ή μη α) υπογραφής πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ Δ.Βέροιας και της πόλης Κουρσκ της Ομοσπονδίας της Ρωσίας, β) εξουσιοδότησης του Δημάρχου, γ) μετάβασης επίσημης αντιπροσωπείας του Δήμου, δ) εξόδων μετακίνησης και ε) δαπάνης και διάθεσης της σχετικής πίστωσης.
ΘΕΜΑ
3ο :
Έγκριση ή μη α) της μελέτης «Συντήρηση-Υποστήριξη Εφαρμογών Λογισμικού» και β) απευθείας ανάθεσης της συντήρησης εφαρμογών λογισμικού.
ΘΕΜΑ
4ο :
Έγκριση ή μη α) δράσης τουριστικής προβολής του Δ.Βέροιας και β) δαπάνης και διάθεσης της σχετικής πίστωσης.
ΘΕΜΑ
5ο :
Έγκριση ή μη α) συμμετοχής του Δήμου Βέροιας στην 32η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia» και β) δαπάνης και διάθεσης της σχετικής πίστωσης.
ΘΕΜΑ
6ο :
Έγκριση ή μη α) δημιουργίας ειδικού λογότυπου και εγχειριδίου τουριστικής ταυτότητας για το Δήμο Βέροιας και β) δαπάνης και διάθεσης της σχετικής πίστωσης.
ΘΕΜΑ
7ο :
Έγκριση ή μη πραγματοποίησης εργασιών μικρής κλίμακας σε  κοινόχρηστο χώρο πρασίνου
ΘΕΜΑ
8ο :
Έγκριση ή μη μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου «Διαμόρφωση ακαλύπτου χώρου του καταφυγίου ζώων Δ.Βέροιας».
ΘΕΜΑ
9ο :
Έγκριση ή μη παράτασης της συνολικής προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ανάδειξη οικισμού Σελίου»
ΘΕΜΑ
10ο :
Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου (μετά από κλήρωση) και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ανόρυξη και εξοπλισμός νέας υδρευτικής γεώτρησης και σύνδεση με τον υδατόπυργο στην Τ.Κ. Κουλούρας»
ΘΕΜΑ
11ο :
Ορισμός μέλους και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Κατασκευή Γέφυρας Αφών κούσιου»
ΘΕΜΑ
12ο :
Έγκριση ή μη διενέργειας  διοικητικής παραλαβής για χρήση του έργου «Ανέγερση 1ου Φιλιππείου Γυμνασίου & 2ου ΓΕΛ στο Ο.Τ.631 στην περιοχή Γιοτζαλίκια Βεροίας»
ΘΕΜΑ
13ο :
Έγκριση ή μη διενέργειας  διοικητικής παραλαβής για χρήση του έργου «Σύνδεση πηγών Λευκόπετρας με αντλιοστάσιο Σάντας»
ΘΕΜΑ
14ο :
Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή 2ης ράμπας μεταφόρτωσης απορριμμάτων και επέκταση ράμπας μεταφόρτωσης ανακυκλώσιμων υλικών
ΘΕΜΑ
15ο :
Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων στο Τ.Δ. Βεργίνας»
ΘΕΜΑ
16ο :
Έγκριση ή μη α) διενέργειας της προμήθειας εθιμοτυπικών-αναμνηστικών δώρων και β) δαπάνης και διάθεσης της σχετικής πίστωσης.
ΘΕΜΑ
17ο :
Έγκριση ή μη α) εξόδων μετακίνησης αντιπροσωπείας του Δήμου στον Δήμο Πούσκιν της Αγίας Πετρούπολης και β) δαπάνης και διάθεση της σχετικής πίστωσης.
ΘΕΜΑ
18ο :
Απόδοση λογ/σμού Δημάρχου για εργασίες και προμήθειες από 1/3/2016 ως 30/4/2016
ΘΕΜΑ
19ο :
Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών στον Ι.Ακριβόπουλο.
ΘΕΜΑ
20ο :
Επί αιτήματος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολλαπλής Ανάπτυξης Δ.Βέροιας για την παραχώρηση της χρήσης πλατειών, στα πλαίσια εκδηλώσεων του Μουσικού Φεστιβάλ «Βέροια Εύηχη Πόλη».
ΘΕΜΑ
21ο :
Επί αιτήματος του Ν.Π. «Κ.Κ.Π.Α.Α.Π. & Π.Α.» για την παραχώρηση της χρήσης της πλατείας Ελιάς.