Συνεδριάζει την Τετάρτη η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Βέροιας

Με επτά θέματα στην ημερήσια διάταξη, στην συντριπτική τους πλειοψηφία αφορούν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, συνεδριάζει την Τετάρτη 25 Μαΐου η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Βέροιας. Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 1.30μμ και τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

  • Γνωμοδότηση επί της αίτησης - ένστασης που υπέβαλλε ο κ. Τρούπκος Γεώργιος κατά της υπ’ αριθ. 616/2015 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την εκ νέου επιβολή της ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης στο αδιάνοικτο τμήμα μεταξύ των ιδιοκτησιών 2 και 4 στα ΟΤ 26α και 26β του οικισμού Μέση του Δήμου Βέροιας.
  • Έγκριση ή μη χορήγησης προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ» στην Κελεσίδου Χρυσούλα του Αναστασίου, στην Τ.Κ. Ν. Νικομήδειας, Δ.Ε. Απ.Παύλου, Δήμου Βέροιας.
  • Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας λειτουργίας μουσικής και παράταση του ωραρίου λειτουργίας της, στην Ευθυμιάδου Παρθένα του Χαραλάμπου, για το κατάστημά της ¨ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ¨ που βρίσκεται στην Τ.Κ. Ν.Λυκογιάννης, ΔΕ Απ.Παύλου, Δήμου Βέροιας.
  • Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας λειτουργίας μουσικής και παράταση του ωραρίου λειτουργίας της, στον Ακριβόπουλο Θωμά του Χαραλάμπου, για το κατάστημά του ¨ΚΑΦΕΝΕΙΟ¨ που βρίσκεται στην Τ.Κ. Σφηκιάς, ΔΕ Μακεδονίδος, Δήμου Βέροιας.
  • Προσωρινή αφαίρεση ή μη της αδείας λειτουργίας μουσικών οργάνων του Παππά Κωνσταντίνου, με την επωνυμία “Stretto”, στην οδό Εληάς 6 στην Βέροια.
  • Προσωρινή αφαίρεση ή μη της αδείας λειτουργίας μουσικών οργάνων του Δουλγερίδη Λαζάρου, με την επωνυμία “Mercato”, στην οδό Εληάς 4 στην Βέροια.
  • Αφαίρεση ή μη της αδείας λειτουργίας μουσικών οργάνων της εταιρείας «Καρσανίδης Κ. & Σία Ο.Ε.» με την επωνυμία “Nouveau”, στην οδό Εληάς 1 στην Βέροια.