Logo

Βέροια: απολογισμός έργου Παυλίδη στο ΚΑΠΑ με αιχμές προς την απερχόμενη δημοτική αρχή

pavlidis kapa last

Απολογισμό έργου παρουσία των εργαζομένων, έκανε ο Παύλος Παυλίδης, απερχόμενος πρόεδρος του νομικού προσώπου ΚΑΠΑ του δήμου Βέροιας. Ο κ. Παυλίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις αποδόσεις των εργαζομένων και την καλή συνεργασία που είχε με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. "Είμαι τυχερός που συνεργάστηκα μαζί σας και πετύχαμε όλοι μαζί πράγματα. Προσπαθήστε να στηρίξετε το νομικό πρόσωπο" είπε ο κ. Παυλίδης.

Ο απερχόμενος πρόεδρος συνέστησε στους εργαζομένους να μην ανησυχούν για τις θέσεις εργασίας τους. "Θέσεις στους δήμους μπορεί να κινδυνεύσουν. Θέσεις στο νομικό πρόσωπο όχι" είπε ο κ. Παυλίδης.

Οικονομικά ο κ. Παυλίδης είπε οτι στο ταμείο του έχει 671 χιλιάδες ευρώ και δεν χρωστά σε κανέναν.

Διοικητικά, από 77 μόνιμους υπαλλήλους, έμειναν 48 είπε ο κ. Παυλίδης και τόνισε ότι η ΚΑΠΑ εκμεταλλεύτηκε τα ευρωπαϊκά προγράμματα για προσλήψεις προσωπικού.

pavlidis kapa last1

Ο κ. Παυλίδης άφησε και αιχμές για την διοίκηση του δήμου λέγοντας τρία χρόνια περιμένει τρεις μελέτες για να μπουν ηλιακοί θερμοσύφωνες στα γήπεδα για να γίνεται οικονομία στα γήπεδα.  "Δεν είμαι υπηρήφανος για το γήπεδο του Προμηθέα και την Ελιά. Τα θέσαμε στην διοίκηση του δήμου αλλά είχαν άλλες προτεραιότητες. Ελπίζω ότι θα είναι πιο τυχερός ο νέος πρόεδρος" σημείωσε ο κ. Παυλίδης και πρόσθεσε ότι ο δήμος δεν έδωσε στο ΚΑΠΑ ούτε ένα μηχάνημα. "Φαίνεται ότι τα χρειάζονται όλα" σχολίασε.

Αμέσως μετά ο κ. Παυλίδης παρουσίασε το νέο πρόεδρο Θεόφιλο Κορωνά καλώντας τους εργαζομένους να στηρίξουν το έργο του.

"Είμαι εδώ ως εκπρόσωπος της απερχόμενης δημάρχου αλλά και του νέου δημάρχου. Αν το δημοτικό συμβούλιο με εκλέξει πρόεδρο θα είναι μεγάλη χαρά μου" σχολίασε ο κ. Κορωνάς.

pavlidis kapa last2

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb