Βέροια: Απαντήσεις αντιδημάρχων για σκουπίδια, λακκούβες, διαβάσεις, μελέτες

Για την ακατάσταση εικόνα των παρτεριών (σκουπίδια) απάντησε σε ερώτηση του Αντώνη Μαρκούλη ο αντιδήμαρχος Βέροιας Βασίλης Παπαδόπουλος. 

"Η υπηρεσία καθαριότητας δεν έχει προτεραιότητα να καθαρίζει κοινόχρηστους χώρους που ρυπαίνουν οι πολίτες. Έχει προτεραιότητα την αποκομιδή των απορριμμάτων. Δεν γίνεται να ρυπαίνουν χιλιάδες συμπολίτες και να καθαρίζουν τρεις άνθρωποι. Ο μόνος τρόπος να μείνει κάτι καθαρό είναι να μην το λερώνουμε. Να βλέπουμε την πόλη σαν το σπίτι μας".

Σε άλλες ερωτήσεις που αφορούσαν λακκούβες και διαβάσεις, που έγιναν από τον Αντώνη Μαρκούλη και την Σοφία Ελευθεριάδου, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Άρης Λαζαρίδης σημείωσε: "Ο καιρός δεν επέτρεψε την ανανέωση των διαβάσεων. Θα ακολουθήσει έργο για να αποκατάσταση λακκουβών, ύψους 200.000 ευρώ".

Ερώτηση για το αν ο δήμος είναι έτοιμος να καταθέσει μελέτες κατέθεσε ο Ζήσης Πατσίκας και ρώτησε επίσης για την ανάρτηση μπάνερ έξω από το Δημαρχείο. Απαντώντας στο πρώτο ερώτημα ο δήμαρχος είπε ότι η υπηρεσία του δήμου εργάζεται πάνω σε αυτό το ζήτημα με στόχο να έρθου έργα στην πόλη. Για την ανάρτηση των μπάνερ, ο κ. Σοφιανίδης απάντησε ότι η διαχείριση ανήκει στην ΚΕΠΑ και εκτός από τις εκδηλώσεις του φορέα και συλλόγων, υπάρχει η δυνατότητα να γίνει ανάρτηση και από ιδιώτες (υπάρχει σχετικός τιμοκατάλογος).