Βοργιαζίδης: "Έξι χρόνια αποτυχημένης φοροεισπρακτικής πολιτικής"

Για το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο μίλησε στο ξεκίνημα της ομιλίας του στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας. Συγκεκριμένα είπε:

"Έξι χρόνια αποτυχημένης φοροεισπρακτικής πολιτικής. Έχουμε μια επιμονή στην αύξηση των φόρων, που δεν φέρνει αποτέλεσμα γιατί λείπει η ανάπτυξη. Ξέρουμε όλοι, ότι υπάρχουν οικογένειες που στηρίζονται από τις συντάξεις των παππούδων, συντάξεις που μειώνονται. Έχουμε αύξηση ασφαλιστικών και φορολογικών εισφορών στους ελεύθερους επαγγελματίες γεγονός που θα τους αναγκάσει να κλέψουν το κράτος για να επιβιώσουν. Μήπως πρέπει να δούμε και τα όρια; Το βαρέλι δεν έχει πάτο; Πότε θα τον δούμε τον πάτο; Αυτό δεν έχει σχέσει με το ποιος κυβερνά. Η πολιτική είναι η ίδια. Δεν υπάρχει εθνική συνεννόηση. Βλέπουμε κοκορομαχίες και όταν έρχεται η αντιπολίτευση και κάνει τα ίδια. Συνεχίζουν να υποτιμούν τη νοημοσύνη μας".

Ο κ. Βοργιαζίδης αναφέρθηκε και στους αγρότες που επλήγησαν από την αγροτική παραγωγή. "Οι αγρότες, εκτός από τα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν, έχουν απέναντι τους και τον καιρό. Μια η ακαρπία, μια το χαλάζι έπληξαν την παραγωγή μας. Έχει ζητηθεί ραντεβού με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ για να μην αδικηθούν για άλλη μια φορά οι παραγωγοί μας".