Ημερίδα ενημέρωσης για το “Παγκόσμιο Συνέδριο Αρχιμαγείρων”

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου Βέροιας στο προσεχές Παγκόσμιο Συνέδριο Αρχιμαγείρων “Worldchefs Congress & Expo 2016”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 24-27 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα ενημέρωσης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11 Μαΐου και ώρα 18.30 το απόγευμα.

Το Παγκόσμιο Συνέδριο Αρχιμαγείρων πραγματοποιείται κάθε δυο χρόνια και αποτελεί σήμα κατατεθέν της πολύχρονης παράδοσης των αρχιμαγείρων παγκοσμίως. Το συγκεκριμένο συνέδριο διεξάγεται για πρώτη φορά φέτος σε χώρα της Μεσογείου και αποτελεί το μεγαλύτερο γεγονός των αρχιμαγείρων σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι συμμετέχοντες είναι αρχιμάγειρες, επικεφαλής ξενοδοχειακών μονάδων και εστιατορίων, διευθυντές εταιρειών τροφίμων, νέα ταλέντα στον κλάδο της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής, που θα συνεδριάσουν στη χώρα μας, με σκοπό να εντρυφήσουν στην ελληνική και μεσογειακή διατροφή, να γνωρίσουν προϊόντα και υλικά που θα αξιοποιήσουν περεταίρω στη χώρα τους και στις κουζίνες του κόσμου.

Το γεγονός είναι μία μοναδική ευκαιρία για την προβολή της Βέροιας ως συνεδριακού και γαστρονομικού προορισμού, αλλά και για τις τοπικές επιχειρήσεις οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε ένα επιλεγμένο και διεθνές αγοραστικό κοινό και να ενισχύσουν τις εξαγωγές τους.

Η παρουσίαση και ενημέρωση θα γίνει από την κυρία Δέσποινα Αμαραντίδου, General Manager της εταιρίας “Artion Conferences & Events” η οποία αποτελεί τον επίσημο επαγγελματία διοργανωτή του συγκεκριμένου Συνεδρίου.
Σας περιμένουμε όλους,

Περισσότερες πληροφορίες: Δήμος Βέροιας, Αντιδημαρχία Τουρισμού, τηλ.2331350608-523