Με έξι αντιδημάρχους θα διοικήσει ο Κ. Βοργιαζίδης

vorgia new photo

Με σχήμα έξι αντιδημάρχων θα ξεκινήσει την διοίκηση του δήμου Βέροιας ο νέος δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης. Συγκριτικά με το σημερινό σχήμα διοίκησης της απερχόμενης δημοτικής αρχής, υπάρχουν αλλαγές. Ας δούμε ποιες θα είναι οι νέες αντιδημαρχίες.

Αντιδημαρχία Οικονομικών: Εκτός από τα οικονομικά, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος θα έχει στον τομέα ευθύνης του την λαϊκή αγορά και τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Αντιδημαρχία Αγροτικής Ανάπτυξης: Εκτός από τον αγροτικό τομέα, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος θα έχει στον τομέα ευθύνης του το τμήμα περιουσίας και την πολεοδομία

Αντιδημαρχία Καθαριότητας: Εκτός από τις σημερινές αρμοδιότητες, στον τομέα ευθύνης του αρμόδιου αντιδημάρχου θα περάσουν η πολιτική προστασία και τα κοιμητήρια.

Αντιδημαρχία Παιδείας: Εκτός από τον τομέα Παιδείας και κοινωνικής πολιτικής, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος θα είναι και πρόεδρος του Νομικού Προσώπου (ΚΑΠΑ)

Αντιδημαρχία Τουρισμού: Μοναδικό αντικείμενο αυτής της υπηρεσίας θα είναι ο τουρισμός.

Αντιδημαρχία Τεχνικών: Παραμένει όπως είναι σήμερα.

Εκτός από τους αντιδημάρχους, θα οριστούν από το Δημοτικό Συμβούλιο οι πρόεδροι της ΚΕΠΑ, ΔΕΥΑ, ΔΗΠΕΘΕ, Θεανώς Ζωγιοπούλου.

Όσον αφορά τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν της θέσης διοίκησης, ο νέος δήμαρχος έχει δηλώσει ότι κατέληξε στο σχήμα το οποίο θα ανακοινωθεί μετά την ορκομωσία (28/8).