Στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση Philoxenia θα συμμετάσχει ο δήμος Βέροιας

likostratis tourismos

Στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση Θεσσαλονίκης – Philoxenia θα συμμετάσχει ο δήμος Βέροιας. Στα πλαίσια του συμφώνου συνεργασίας που έχει υπογράψει με τον Τομέα Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και Φιλοξενίας του ΑΤΕΙΘ, έχει την δυνατότητα να συμμετάσχει, άμεσα και δωρεάν, μέσω του περιπτέρου (stand) του Ιδρύματος, στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση Θεσσαλονίκης – Philoxenia, που διεξάγεται στις 12-14 Νοεμβρίου 2015. Εκεί, ο δήμος Βέροιας θα έχει την ευκαιρία να προβάλει τα τουριστικά θέλγητρα του δήμου καθώς και να συμπληρωθούν ερωτηματολόγια έρευνας που έχουν ετοιμαστεί, από τους επισκέπτες της έκθεσης.

Μέσα στο περίπτερο του ΤΕΙ, ο δήμος θα έχει την δυνατότητα να στήσει ένα Poster με τα σημαντικότερα μνημεία και αξιοθέατα της Βέροιας ως επικάλυψη του background του περιπτέρου, ένα τρίποδο Poster, που θα κοσμεί το περίπτερο καθώς και ό,τι έντυπο φυλλάδιο διαθέτουμε εκείνη την περίοδο.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της έκθεσης και των παράλληλων εκδηλώσεων, θα γίνει παρουσίαση της συνεργασίας του Δήμου και του Ιδρύματος και παρουσίαση του Δήμου Βέροιας ως τουριστικού προορισμού.