Συνάντηση ΚΚΕ με τους εργαζόμενους στην καθαριότητα του Δήμου Βέροιας


Συνάντηση με τους εργαζόμενους στην καθαριότητα του δήμου Βέροιας, πριν την έναρξη της δουλειάς τους, είχε κλιμάκιο του ΚΚΕ με τη συμμετοχή της βουλευτού Ιωάννας , το πρωί της Τετάρτης 9/9.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης μαζί τους, αφού έγινε αναφορά στα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από την πλευρά του κλιμακίου σημειώθηκαν τα εξής: «Το 3ο μνημόνιο που ψηφίστηκε και έρχεται προσθετικά στα δύο προηγούμενα, αποτελεί τον κορμό των προγραμματικών δηλώσεων της επόμενης κυβέρνησης. Αυτό επιχειρείται να συγκαλυφθεί πίσω από την κοκορομαχία στην οποία επιδίδονται τα πολιτικά κόμματα που ψήφισαν αυτό το μνημόνιο. Είναι ανάγκη να μπει στο επίκεντρο της συζήτησης, της πολιτικής αντιπαράθεσης, το πώς θα ικανοποιηθούν οι ανάγκες του λαού, ή θα ικανοποιηθούν οι ανάγκες του καπιταλιστικού κέρδους ή θα ικανοποιηθούν οι λαϊκές ανάγκες, μέσος δρόμος δεν υπάρχει».

Και κατέληξαν: «Χρειάζεται ο λαός να οργανώσει την πάλη του για να μπορέσει να αποτρέψει και να πει το μεγάλο όχι στα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους με συνέπεια, και αυτή η συνέπεια σημαίνει αποφασιστική στήριξη και στην κάλπη του ΚΚΕ»