Συνεδριάζει την Δευτέρα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Βέροιας

Poiotita

Συνεδριάζει την Δευτέρα 6 Ιουλίου στις 2μμ, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Βέροιας. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

  • Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας λειτουργίας μουσικής και παράταση του ωραρίου λειτουργίας της, στην ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ για το κατάστημά της ¨ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ¨ που βρίσκεται στην Τ.Κ. Λυκογιάννης της Δ.Ε. Απ. Παύλου.
  • Έγκριση ή μη χορήγησης προέγκρισης ίδρυσης Κ.Υ.Ε. ¨ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ KAI ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ¨, στον ΓΕΩΡΓΙΟ ΨΑΡΡΑ του ΙΩΑΝΝΗ για το κατάστημά του στην Τ.Κ. Αγίου Γεωργίου (αρ. οικ. 266, Ο.Τ. 40) της Δ.Ε. Δοβρά.
  • Έγκριση ή μη χορήγησης προέγκρισης ίδρυσης Κ.Υ.Ε. ¨ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ KAI ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ¨, στον ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΜΠΟΥΤΣΙΚΑ του ΘΩΜΑ για το κατάστημά του στην Τ.Κ. Αγίας Μαρίνας (αρ. οικ. 118, Ο.Τ. 11) της Δ.Ε. Δοβρά.
  • Έγκριση ή μη χορήγησης προέγκρισης ίδρυσης Κ.Υ.Ε. ¨ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ KAI ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ¨, στην ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ ΔΟΝΔΟΥ του ΧΡΗΣΤΟΥ για το κατάστημά του στην Τ.Κ. Τριλόφου (αρ. οικ. 184, Ο.Τ. 35) της Δ.Ε. Δοβρά.
  • Αίτηση της εταιρείας ΣΑΡΡΑΣ Α. – ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ Ι. Ο.Ε. για καθορισμό δημοτικού υπαίθριου χώρου έμπροσθεν του καταστήματός της επί της οδού Ιπποκράτους 24, στην Βέροια. .
  • Ανάκληση ή μη της άδειας εγκατάστασης και λειτουργίας ¨Κινηματο – θεάτρου¨ της εταιρείας «Υιοί Θ. Βλαχογιάννη Ο.Ε.» ( ΣΤΑΡ, Μητροπόλεως 57, Βέροια).