Logo

Επισπεύδεται η ανανέωση της Ειδικής Πιστοποίησης  του Συλλόγου «Τα Παιδιά της Άνοιξης», έπειτα από άμεσες ενέργειες του Λάζαρου Τσαβδαρίδη

Προς άμεση επίλυση οδηγείται  το ζήτημα της απαιτούμενης ανανέωσης της Ειδικής Πιστοποίησης του Φιλανθρωπικού μη Κερδοσκοπικού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ Ν. Ημαθίας «Τα Παιδιά της Άνοιξης»,  έπειτα από καταλυτική παρέμβαση του Υπ. Βουλευτή ΝΔ Ημαθίας Λάζαρου Τσαβδαρίδη.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, έπειτα από παρέμβαση του κ. Τσαβδαρίδη που συναντήθηκε για τον λόγο αυτόν με τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, επίσπευσε τις απαιτούμενες γραφειοκρατικές διαδικασίες και εισηγήθηκε θετικά προς το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, για την σκοπιμότητα της αποδοχής του αιτήματος ανανέωσης της Ειδικής Πιστοποίησης του Συλλόγου.

Με την νέα πιστοποίηση που αναμένεται σε σύντομο χρονικό διάστημα να εγκριθεί, ο εξαιρετικά σημαντικός για την κοινωνική προσφορά του Σύλλογος, θα αποκτήσει πλέον εκείνο το νομικό και διοικητικό καθεστώς το οποίο θα του επιτρέπει να λαμβάνει την προβλεπόμενη οικονομική στήριξη της Πολιτείας, μέσω των υπηρεσιών της Περιφέρειας, ανοίγοντας νέες προοπτικές και δυνατότητες στη ιδιαίτερα σημαντική δράση του Συλλόγου προκειμένου να συνεχίζει απρόσκοπτα να βοηθάει στην ένταξη των παιδιών με Ειδικές ανάγκες στην παραγωγική διαδικασία, στην κοινωνική ανάπτυξη και επαγγελματική καταξίωση των παιδιών, καθώς και στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης πάνω στην αναγκαιότητα στήριξης και ανάδειξης του έργου του Συλλόγου επ’ ωφελεία των ίδιων των παιδιών.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb