Συνάντηση Μπαρτζώκα με Δήμαρχο Νάουσας – Επίσκεψη σε Νοσοκομείο Βέροιας, Απόστρατους, ΚΤΕΛ και χωριά

Με εντατικούς ρυθμούς συνέχισε και την Τρίτη (20/1) τις προεκλογικές του επαφές ο υπ. Βουλευτής Ημαθίας (ΝΔ), Τάσος Μπαρτζώκας. Το πρόγραμμα της περιοδείας του περιελάμβανε επίσκεψη στο Νοσοκομείο της Βέροιας, όπου είχε συναντήσεις με τη διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου, συνάντηση με την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ημαθίας, με τους οποίους – ως δικηγόρος – είχε συνεργασία, καθώς και συνάντηση με τη διοίκηση και προσωπικό του ΚΤΕΛ Ημαθίας.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο Τάσος Μπαρτζώκας επισκέφθηκε χωριά της Δ.Ε. Δοβρά, της Δ.Ε. Ειρηνούπολης και της Δ.Ε. Ανθεμίων, ενώ, τέλος, είχε εγκάρδια συνάντηση με το Δήμαρχο Νάουσας, κ. Νίκο Κουτσογιάννη.

Με αφορμή τις επαφές και συναντήσεις της Τρίτης, ο Τάσος Μπαρτζώκας δήλωσε:

«Κάθε μέρα, κάθε συνάντηση, κάθε επαφή με φορείς ή πολίτες της Ημαθίας, είναι άκρως εποικοδομητική και μου δίνει τη δυνατότητα να ενημερώνομαι ακόμη περισσότερο, για διάφορα θέματα. Επισκέφθηκα το Νοσοκομείο της Βέροιας και είδα από κοντά τον καθημερινό αγώνα του προσωπικού του, αλλά και τα προβλήματα. Είδα, με ικανοποίηση, την επέκταση του Νοσοκομείου, αλλά άκουσα, με προβληματισμό, τις ελλείψεις σε προσωπικό.

Συναντήθηκα, επίσης, με τους Απόστρατους Αξιωματικούς της Ημαθίας, των οποίων τις αγωνίες μοιράστηκα προ μηνός, όταν συνεργαστήκαμε για την κατάθεση μαζικών προσφυγών στο ΣτΕ. Φυσικά, δεν θα μπορούσα να μην συναντηθώ με τη διοίκηση των ΚΤΕΛ, όχι στο πλαίσιο μια εθιμοτυπικής επίσκεψης, αλλά για μια ουσιαστική ενημέρωση, καθώς θεωρώ πως τα ΚΤΕΛ μπορούν και πρέπει να αποτελούν βασικό μοχλό ανάπτυξης στον τουριστικό τομέα.

Το απόγευμα, είχα τη χαρά να συναντηθώ με τον καλό μου φίλο, το Δήμαρχο της Νάουσας, Νίκο Κουτσογιάννη, με τον οποίο επισφραγίσαμε την διάθεση για συνεργασία σε όλους τους τομείς. Επίσης, επισκέφθηκα χωριά του κάμπου της Νάουσας, όπου γνώρισα νέα, ενδιαφέροντα και αξιόλογα πρόσωπα».