Γεωργία Μπατσαρά: Ψυχή της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας ο κόσμος και οι νέοι της

batsara naous

Στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. στη Νάουσα, το βράδυ του Σαββάτου, μιλώντας εκτός κειμένου, η υποψήφια Βουλευτής Γεωργία Μπατσαρά μίλησε βαθιά στην καρδιά των Νεοδημοκρατών που γέμισαν την αίθουσα, χαρακτηρίζοντάς τους την ψυχή της μεγάλης παράταξης του εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, του ηγέτη των μεγάλων εθνικών έργων και επιλογών. Παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία της για το μέλλον, βλέποντας τα πολλά νέα παιδιά που κατέκλυσαν την αίθουσα και σχολιάζοντας χειροκροτούμενη ότι μ' αυτά τα νέα παιδιά η Νέα Δημοκρατία θα πορευτεί για 40 νέα χρόνια κι ακόμη παραπέρα.

Αναφερόμενη στα σκληρά μέτρα των 2,5 χρόνων της διακυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά, η Γεωργία Μπατσαρά σημείωσε ότι στέγνωσε η ψυχή των Βουλευτών που τα ψήφιζαν, ωστόσο ήταν η μοναδική λύση για να κρατηθεί όρθια η χώρα, όπως και έγινε, με την Ελλάδα πια αξιοπρεπή, αξιόπιστη και ισότιμη μέσα στην Ε.Ε.

«Και τώρα που ήμασταν έναν βήμα πριν την έξοδο από το μνημόνιο και τη σταδιακή αλλαγή της πολιτικής μας, κάποιοι κοιτάζοντας μόνον τον εαυτό τους και το πολιτικό τους μέλλον οδήγησαν τη χώρα σε εκλογές, πράγμα που επιδίωξαν και κατάφεραν εκμεταλλευόμενοι τον ύψιστο θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας», τόνισε η κ. Μπατσαρά.

Αναφερόμενη, τέλος, στην απουσία εκπροσώπου του Δήμου Νάουσας στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ/, υπογράμμισε ότι από 22 χρονών βρέθηκε διορισμένη καθηγήτρια στη Νάουσα όπου και παντρεύτηκε. «Συνεπώς δικαιούμαι κι εγώ να είμαι λιγάκι Ναουσαία», είπε κλείνοντας η υποψήφια Βουλευτής.