Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο 1ο «Naoussa Street Food Festival-Wine Edition»

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας στο πλαίσιο διοργάνωσης του 2ου Street Art Festival που πρόκειται να διεξαχθεί το διάστημα 2-9 Σεπτεμβρίου 2018 στην πόλη μας, προτίθεται να διοργανώσει για πρώτη φορά το «Naoussa Street Food Festival» στο πλακόστρωτο του Δημοτικού Πάρκου τις ημέρες 7-9 Σεπτεμβρίου. Το φεστιβάλ θα έχει την υποστήριξη του “Thessaloniki SoulFood” του αντίστοιχου φεστιβάλ Street Food φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης, το οποίο σημειώνει πολύ μεγάλη επιτυχία και με τεράστια απήχηση στο κοινό.

Το πρώτο «Naoussa Street Food Festival - Wine Edition» που ο Δήμος Νάουσας προτίθεται να διοργανώσει στην πόλη μας πρωτοτυπεί, με κεντρική ιδέα της εκδήλωσης το ξινόμαυρο κρασί που να αποτελεί το βασικό συστατικό για τα πιάτα ή το συνοδευτικό.

Καταξιωμένοι σεφ θα αναλάβουν την παρουσίαση live cooking με ξινόμαυρο είτε ως βασικό συστατικό του φαγητού, είτε ως συνδυασμό. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου (7-9 Σεπτεμβρίου) έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα μέσω των ΜΜΕ.

Όσες επιχειρήσεις της Νάουσας που δραστηριοποιούνται στην εστίαση και ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο φεστιβάλ με τους όρους που προαναφέρονται, παρακαλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους, ώστε στη συνέχεια να οριστεί ενημερωτική συνάντηση για το πλαίσιο συνεργασίας και τις δυνατότητες που προκύπτουν μέσω της διοργάνωσης του Φεστιβάλ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 23323 50338-50360 (Γρ. Πολιτισμού Δήμου Νάουσας, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).