"Αποτελούμε ντροπή για τον Δήμαρχο κι ας αγωνιζόμαστε για την τοπική κοινωνία"

Η Επιτροπή Αγώνα Επισκοπής ενάντια στην επένδυση φαρμακευτικής κάνναβης ανακοίνωσε τα εξής:

"Ως επιτροπή αγώνα Επισκοπής ενάντια στην επένδυση φαρμακευτικής κάνναβης θέλουμε να αναφερθούμε στους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς, που δεχθήκαμε από τον Δήμαρχο Νάουσας στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο. Η επίθεση του δημάρχου ξεπέρασε κάθε όριο. Μας λοιδόρησε και μας υποτίμησε ανοιχτά για ακόμη μια φορά αντί να αφουγκραστεί την ανησυχία μας, την οποία συμμερίζονται τόσοι πολίτες που εκδηλώνουν την συμπαράσταση τους στον αγώνα μας. Ο Δήμαρχος μεταξύ άλλων είπε ότι σπέρνουμε σύγχυση και παραπληροφόρηση, στήνουμε παγίδες σε προέδρους, στερούμαστε αξιοπρέπειας όσοι διαφωνούμε με την επένδυση και αποτελούμε εν’ ολίγοις ντροπή για την τοπική κοινωνία. Νιώθοντας βαθιά προσβεβλημένοι έχουμε να επισημάνουμε τα εξής:

- Ο ρόλος και η παρουσία του δημάρχου είναι έντονα διχαστικός. Αντί να αγκαλιάσει την τοπική κοινωνία της Επισκοπής την υποτιμά φανερά και την κατηγορεί με τους χειρότερους χαρακτηρισμούς . Θέλετε πολίτες πειθήνια όργανα ή να διαθέτουν την δύναμη της άποψης η οποία είναι πολλές φορές διαφορετική από την δική σας;

- Δεν αρνηθήκαμε ποτέ την ενημέρωση από τον Δήμαρχο αυτός γιατί δεν δέχεται την διαφορετική άποψη μας;

- Η δράση μας είναι καθαρά για το τοπικό συμφέρον ενώ η συγκινητική ανταπόκριση της κοινωνίας μας γεμίζει δύναμη και θάρρος για την συνέχεια.

- Όλοι εμείς που λέμε ΟΧΙ αγωνιζόμαστε για την τιμή, την αξιοπρέπεια και την ανάπτυξη αυτού του τόπου που μας έθρεψε και μας μεγάλωσε. Στεκόμαστε με σεβασμό και πίστη στις αρχές, τα ιδανικά και τις παραδόσεις του τόπου μας. Έχουμε αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα να διαφωνούμε με τις επιλογές του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου και να οργανώνουμε τον αγώνα μας όπως εμείς κρίνουμε. Το, τι είναι καλό για εμάς επιτρέψτε να το ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα".