Logo

Σε καταγραφή των οφειλετών προχωρά η ΔΕΥΑ Νάουσας

Η Δ.Ε.Υ.Α. Νάουσας θέλοντας να εξασφαλίσει την βιωσιμότητα της επιχείρησης ,να εξασφαλίσει την δυνατότητα αυτοχρηματοδότησης έργων τα οποία θα καλυτερέψουν την καθημερινότητα των κατοίκων του Δήμου,αλλά και θέλοντας να είναι δίκαιη απέναντι στους συνεπείς πολίτες ,προχωρεί σε καταγραφή των οφειλετών σε όλο τον δήμο.

"Έχουμε κάνει αρκετές φορές ανακοίνωση με θέμα την ρύθμιση των οφειλών προς την επιχείρηση. Η ιδέα που έχουν κάποιοι "ας τους μωρέ μην πληρώνεις ,εγώ δεν πληρώνω και δεν με κάνουν τίποτα", ας καταλάβουν ότι πρέπει να την ξεχάσουν.

Καλώ λοιπόν όλους τους συμπολίτες μας να προσέλθουν στα γραφεία μας και να κάνουν μια ρύθμιση η οποία θα είναι στις δυνατότητες τους και στην οποία θα είναι συνεπείς.

Ύστερα από την ολοκλήρωση της καταγραφής θα προχωρήσει η επιχείρηση στην άσκηση των νόμιμων μέσων.

Λυπάμαι που η προκλητική αδιαφορία μερικών μας οδηγεί σε τέτοιου είδους κινήσεις αλλά δεν μπορούμε να εθελοτυφλούμε και να μην λαμβάνουμε όλα τα μέτρα για τα οποία αργότερα μπορεί να κατηγορηθούμε ότι δεν κάναμε" αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Νάουσας Γιάννης Παρθενόπουλος.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb