"Βαφτίσια" στη Βέτλανς με τα αερόστατα της ΔΕΘ

Με απόφαση του Δ.Σ. μετονομάστηκαν οι Πολυχώροι Πολιτισμού ΒΕΤΛΑΝΣ και ΕΡΙΑ σε Πολυχώροι Πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς» ΒΕΤΛΑΝΣ και ΕΡΙΑ.

Όλα τα έξοδα για την υλοποίηση της απόφασης αυτής φωτεινά μεταλλικά γράμματα, ενημερωτική μεταλλική στήλη και φωτογραφίες του ευεργέτη, καλύφθηκαν από τη συνδρομή συνδημοτών μας.

Με την ευκαιρία της πρώτης και πρωτότυπης επικοινωνιακής καμπάνιας της 81ης ΔΕΘ που «πετάει» και ενώνει με έναν πρωτότυπο και μοναδικό τρόπο τις μεγαλύτερες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί και η επίσημη απόδοση της μετονομασίας των χώρων ως ελάχιστη τιμή στον ευεργέτη Χρήστο Λαναρά.

Ο Δήμος της Η.Π. Νάουσας απευθύνει πρόσκληση σε όλους να επισκεφτούν αυτήν την εκδήλωση καθώς δύο τυχεροί που θα προκύψουν από επιτόπια κλήρωση (οι οποίοι νωρίτερα θα έχουν δηλώσει συμμετοχή) θα πετάξουν πάνω από την πόλη της Νάουσας ζώντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Η προετοιμασία του αερόστατου πριν την πτήση του θα ξεκινήσει την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στις 6:00 μ.μ. ώρα, (έναρξη δήλωσης συμμετοχών) και η απογείωση θα πραγματοποιηθεί στις 7:00 μ.μ. στο χώρο parking της ΒΕΤΛΑΝΣ.

Η προσγείωση θα γίνει σε αγρόκτημα εκτός πόλεως, όπου θα υπάρχει αυτοκίνητο για την επιστροφή των επιβατών.

Ο στόλος από αερόστατα της ΔΕΘ, η οποία γιορτάζει φέτος τα 90 χρόνια από την ίδρυση της, θα προσγειωθεί σε πόλεις της ευρύτερης περιοχής και θα δώσει την ευκαιρία στον κόσμο να πετάξει και να νιώσει λίγη από τη «μαγεία» της 81ης ΔΕΘ.

Τα αερόστατα θα έχουν εξέχουσα θέση και κατά τη διάρκεια της έκθεσης τόσο μέσα στο εκθεσιακό κέντρο, όσο και εντός της Θεσσαλονίκης, δίνοντας την ευκαιρία για σύντομα ταξίδια στους αιθέρες σε όσους τα επιλέξουν.