Logo

Κουτσογιάννης για ΕΤΑ: "Λαϊκισμός εις βάρος του δημάρχου για πράματα που ευθύνονται άλλοι"

Απαντήσεις στο θέμα που προέκυψε με τις διοικήσεις της ΕΤΑ και τις κατασχέσεις που τους γίνονται για τις οφειλές της επιχείρησης έδωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας ο δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης. Ο δήμαρχος απουσίαζε στην τελευταία συνεδρίαση και σχολίασε με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν.

"Με λύπη και θλίψη θα αναφερθώ σε αυτά που έγιναν στο προηγούμενο συμβούλιο. Λαϊκισμός εις βάρος του δημάρχου για πράματα που ευθύνονται άλλοι. Κατασχέσεις έγιναν και στους δικούς μου λογαριασμούς αλλά και στων γονιών μου. Παλεύω να δώσω λύσεις σε πρόβλημα που δημιούργησαν άλλοι" τόνισε ο δήμαρχος και πρόσθεσε:

"Οι ζημιές ξεκίνησαν το 2008 και το 2010 έγινε η παραχώρηση του Άλσους σε μια προβληματική επιχείρηση. Ο μεγάλος λόγος που καθυστερούμε να δώσουμε λύση είναι ότι προσπαθούμε να σώσουμε την περιουσία του δήμου, να εξασφαλίσουμε τους εργαζόμενους και όσους έχουν να παίρνουν από την ΕΤΑ αλλά και να δώσουμε λύση στην επιχείρηση".

"Μπορεί να υπάρχει αντιπαράθεση σε άλλα θέματα αλλά σε αυτά πρέπει να ξεπερνάμε τον εαυτό μας και να δίνουμε λύσεις. Τη νομοθεσία ακολουθήσαμε το 2010 και μακάρι να έρθουν οι εργαζόμενοι στον δήμο" σημείωσε ο κ. Καραμπατζός.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb