Λύσεις στο θέμα των εφημεριών του νοσοκομείου Νάουσας και του προσωπικού της ΤΑΒ προανήγγειλε ο δήμαρχος

dim naousa augoust

Λύση στο πρόβλημα των εφημεριών του Νοσοκομείου Νάουσας ανακοίνωσε ο δήμαρχος Νάουσας στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. «Στο υπουργείο υγείας, μετά από συνεχής διαβούλευση, κερδίσαμε την μάχη για τις εφημερίες. Ο κ. Κύρκος ενημέρωσε το Νοσοκομείο να φροντίσει για τις ασφαλείς εφημερίες. Επίσης μέσα στο επόμενη 20ημερο, έξι επικουρικοί γιατροί θα τοποθετηθούν στη Νάουσα» ανέφερε ο κ. Κουτσογιάννης και πρόσθεσε απαντώντας σε σχόλια δημοτικών συμβούλων: "Δεν υπάρχει περίπτωση το Νοσοκομείο της Νάουσας να κλείσει και να συνεχίζει την υποβαθμίζεται".

"Σε συνεργασία με την Έδεσσα και τη νομική υπηρεσία της ΚΕΔΕ ετοιμάσαμε τροπολογία, για να μπορεί να μεταφερθεί το προσωπικό δημοτικών επιχειρήσεων στον δήμο, ο οποίος θα λαμβάνει επιχορήγηση. Αν αυτή η τροπολογία περάσει, όπως υποσχέθηκε ο κ. Κουρουπλής, θα ταχτοποιηθεί το θέμα με τους υπαλλήλους της ΤΑΒ" είπε ο Δήμαρχος Νάουσας.

Ο δήμος Νάουσας προχώρησε σε έκδοση εντύπου με τον κανονισμό λειτουργίας των κοινόχρηστων χώρων. Το έντυπο θα διανεμηθεί με τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑ.

Εντός της εβδομάδας θα ανακοινωθούν τα ονόματα των δικαιούχων του επισιτιστικού προγράμματος, το οποίο εγκρίθηκε.