Ποτάμι: Επέστρεψαν οι συντονιστές Ημαθίας

Επέστρεψαν στην Βέροιας οι Ημαθιώτες συντονιστές και εκλεγμένοι σύνεδροι του «Ποταμιού» Βακάμης Δημήτρης, Βοντίτσιος Βασίλης, Μοσχόπουλος Γιάννης, Πετρομελίδης Βασίλης, Τόλιος Τάσος, Χατζηκυριάκος Γιώργος. Σε κοινή τους ανακοίνωση αναφέρουν:

«Επιστρέψαμε! Επιστρέψαμε από το Ιδρυτικό Συνέδριο του Ποταμιού! Επιστρέψαμε μετά από ένα τριήμερο στο Λαύριο όπου 466 Σύνεδροι συζητήσαμε για την Εργασία, την Δικαιοσύνη και την Παιδεία! Συζητήσαμε συνθέτοντας χωρίς να αναλωθούμε στα ‘‘αντί’’ με λόγια έντιμα και ουσιαστικά και όχι ξύλινα, αβανταδόρικα και εξυπνακίστικα και αυτό γιατί δεν είμαστε πολιτικοί αλλά άνθρωποι απλοί, πολίτες ενεργοί με αγωνία για το μέλλον του τόπου.

Επιστρέψαμε αφού ψηφίσαμε για τα όργανα του κινήματος όχι τους φίλους και τους κολλητούς μας αλλά τους καλύτερους από όσους ακούσαμε, ψηφίσαμε τον Επικεφαλής μας και όχι ‘‘Πρόεδρο’’ και αυτό όχι σχηματικά αλλά ουσιαστικά τον ‘‘πρώτο μεταξύ ίσων’’!
Το Ιδρυτικό Συνέδριο του κινήματός μας τελείωσε και εμείς ξεκινάμε αποφασιστικά «Για να φέρουμε την Μεγάλη Αλλαγή, που δεκαετίες εξαγγέλλεται και ποτέ δεν έρχεται» όπως μας ζήτησε στον λόγο με τον οποίο χαιρέτισε το Συνέδριό μας ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Καμίνης.
Για να τα αλλάξουμε όλα χωρίς να τα γκρεμίσουμε όπως ζήτησε ο Επικεφαλής μας, ο Σταύρος Θεοδωράκης».