Αποφάσεις της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας

siriza ypo

Από το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: “Στις 8 Μαρτίου συνεδρίασε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, με τη συμμετοχή των τριών Βουλευτών του Νομού. Μετά από διάλογο και συζήτηση κατέληξε στις παρακάτω αποφάσεις:

1. Εγκρίθηκε η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και τους  μέχρι τώρα χειρισμούς της νέας κυβέρνησης ,η οποία μέσα στο δύσκολο περιβάλλον και τους όχι ευνοϊκούς συσχετισμούς στην Ε.Ε, δίνει σκληρή και καθημερινή μάχη για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και της χώρας.

Ψήφοι 14 υπέρ, 1 κατά, και ένα λευκό.

2. Αποφασίσθηκε ότι τον συντονισμό για τα θέματα και τα προβλήματα του Νομού Ημαθίας θα έχει η Ν.Ε  σε στενή συνεργασία με τους τρεις βουλευτές και τις Ο.Μ .

3.Διαπιστώνει την ανάγκη επιτάχυνσης του κυβερνητικού έργου, στη κατεύθυνση  της σταδιακής υλοποίησης του προεκλογικού προγράμματος, σε όλους τους τομείς με προτεραιότητα το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

4. Ο ρόλος και τα καθήκοντα του κόμματος στη νέα περίοδο, ως παραγωγός πολιτικής και οργάνωσης της κοινωνίας είναι σημαντικός και πρέπει να αναβαθμισθεί.

Η οργανωτική ανάπτυξη του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό είναι θέμα πρώτης προτεραιότητας για την επόμενη περίοδο.”