Γεωργία Μπατσαρά με Τζιτζικώστα και Γκυρίνη: Έμφαση στη νέα προγραμματική περίοδο (ΣΕΣ)

batsara girinis

Με συναντήσεις που έκανε με τον Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη ολοκλήρωσε τις συναντήσεις της για την προεκλογική περίοδο η υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Γεωργία Μπατσαρά.

Κοινός τόπος των δύο συναντήσεων ήταν η ανάγκη συνεργασιών και προετοιμασίας των φορέων της Αυτοδιοίκησης για τη μέγιστη αξιοποίηση της νέας προγραμματικής περιόδου (ΣΕΣ) με εκτέλεση αναγκαίων έργων υποδομής και αναπτυξιακές δράσεις.

Στον Δήμο Αλεξάνδρειας συζητήθηκαν επί μακρόν τα αγροτικά θέματα και ειδικά το ζήτημα των απλήρωτων τευτλοπαραγωγών. Η υποψήφια Βουλευτής ενημέρωσε για τις συνεχείς ενέργειες που έκανε τις τελευταίες μέρες και τη συνάντησή της στη Θεσσαλονίκη με τους καταληψίες τευτλοπαραγωγούς, χωρίς δυστυχώς να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα συζητήθηκε ειδικότερα η ανάγκη επίσπευσης στην εκτέλεση του κάθετου άξονα Βέροιας-Σκύδρας, η βαρύτητα σε σύγχρονα αρδευτικά έργα, καθώς και η ανάπτυξη σχεδιασμών αξιοποίησης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, υδάτινου δυναμικού κ.ά.