Εποικοδομητική συνάντηση του Τάσου Μπαρτζώκα με στελέχη της Π.Υ. Βέροιας – Επίσκεψη σε Σχολή ΕΛ.ΑΣ., λαϊκή αγορά και Δ.Ε. Μελίκης

mpartzokas laiki verias

Την ευκαιρία να συνομιλήσει για αρκετή ώρα και να ενημερωθεί για σημαντικά ζητήματα που αφορούν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας, αλλά κυρίως την πυρασφάλεια της Ημαθίας, είχε το πρωί της Τρίτης (13/1), ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας (ΝΔ), Τάσος Μπαρτζώκας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του υπ. Βουλευτή στην Π.Υ., αρχικά συναντήθηκε με τον Διοικητή, Επιπυραγό Αλέξανδρο Κουβακά, ο οποίος τον ενημέρωσε για την ανάγκη ενίσχυσης του Εθελοντικού Σταθμού Ριζωμάτων, λόγω του αυξημένου κινδύνου που υπάρχει στο δάσος των Πιερίων.

mpartzokas - py verias

Στη συνέχεια, ο κ. Μπαρτζώκας βρέθηκε με τους πυροσβέστες, οι οποίοι του έθεσαν το θέμα με τον Πυροσβεστικό Σταθμό Βεργίνας, που είναι σε αναστολή λειτουργίας. Όπως ανέφεραν, είναι ο μόνος Πυροσβεστικός Σταθμός που τέθηκε σε αναστολή, σε όλη την Ελλάδα. Επίσης, τέθηκαν άλλα υπηρεσιακά ζητήματα (στολές, υλικά πυρόσβεσης, οχήματα κ.α.), όπως και οι περικοπές στους μισθούς τους (θέμα που γνωρίζει καλά, ως νομικός σύμβουλος της Ένωσης των Αστυνομικών της Ημαθίας) και η μονιμοποίηση των Πυροσβεστών 5ετούς Υποχρέωσης.

Επιπλέον, οι Πυροσβέστες, ζήτησαν την άποψη του Τάσου Μπαρτζώκα για μια σειρά άλλων θεμάτων που αφορούν την Ημαθία, καθώς θέλησαν να γνωρίσουν πληρέστερα τον υποψήφιο βουλευτή.

Στο τέλος της συνάντησης, συμφωνήθηκε να σταλεί υπόμνημα προς τον Τάσο Μπαρτζώκα, με όλα τα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο και την Υπηρεσία, από την Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Κ. Μακεδονίας, καθώς ο πρόεδρός της, κ. Γρηγόρης Αναστασιάδης, ήταν παρών στη συνάντηση.

Οι επαφές του υπ. Βουλευτή Ημαθίας συνεχίστηκαν με επίσκεψη στη Σχολή Μετεκπαίδευσης της ΕΛ.ΑΣ., στο Πανόραμα Βέροιας, καθώς και με περιοδεία στην λαϊκή αγορά και την Αγορά της Βέροιας.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο Τάσος Μπαρτζώκας επισκέφθηκε τα χωριά της Δ.Ε. Μελίκης.