Που πας ρε Παπανδρέου

konstantinopoylos

Του Βασίλη Κωνσταντινόπουλου

Και το όνομα αυτού Κίνημα Δημοκρατικών Σοσιαλιστών, το νέο κόμμα που ίδρυσε ο Γεώργιος Παπανδρέου ο νεότερος την 03-01-2015 με έμβλημα ένα ρόδο σε κόκκινο φόντο. Mε πολύ κόκκινο στο έμβλημα του και λίγο πράσινο , άραγε τι υποδηλώνει το πολύ κόκκινο; Ότι το νέο κόμμα, κίνημα όπως το ονομάζει είναι ένα αριστερό κόμμα ή έχει περισσότερο κόκκινο, μήπως και ψαρέψει παραδοσιακούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που σκέφτονται να ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν είναι όμως αυτό το θέμα του χρώματος και των συμβόλων αλλά σε τι αποσκοπεί η ίδρυση του και τι ζητάει ο πρώην πρωθυπουργός από τον λαό. Γιατί θέλει να αλλάξει την Ελλάδα και γιατί θέλει την ψήφο του Ελληνικού λάου; Μήπως είναι ένας νέος φερέλπις πολιτικός που φιλοδοξεί με τις νέες ιδέες του να οδηγήσει την Ελλάδα μπροστά. Μήπως δεν εκλέγεται βουλευτής συνεχώς από το 1981. Μήπως δεν ήταν υπουργός Παιδείας και υπουργός Εξωτερικών στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ. Δεν είναι ο πρώην Πρωθυπουργός που είχε ανοιχτή επιταγή από τον λαό με σχεδόν 45% και με την εντολή , «Γιώργο άλλαξε τα όλα». Και αυτός μας «άλλαξε » τα φώτα κυριολεκτικά , μας έβαλε χωρίς δεύτερη κουβέντα στο μνημόνιο, χωρίς καν να ρωτήσει τον λαό. Και από τότε φτώχια , μιζέρια ανεργία, μείωση, μισθών συντάξεων, απολύσεις, χιλιάδες λουκέτα μικρομεσαίων, επιχειρήσεων , αυτοκτονίες κλπ.

Ακόμη τα δυο χειρότερα αρνητικά αποτελέσματα της λαίλαπας του μνημονίου που θα αφήσουν το αρνητικό στίγμα τους για πάρα πολλά χρόνια στην Ελλάδα είναι: α) οι εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες μετανάστες στο εξωτερικό το καλλίτερο δυναμικό της χώρας στην πιο παραγωγική ηλικία και β) η δραματική μείωση των γεννήσεων, ένα τεράστιο πρόβλημα που υπήρχε και προ μνημονίου αλλά τώρα, απειλεί και την ίδια την ύπαρξη μας ως Έθνος .

Ύστερα λοιπόν από όλα αυτά ο κύριος Γεώργιος Παπαντρέου, προβαίνει σε διάσπαση του κόμματος που ίδρυσε ο πατέρας του και που τον τίμησε με το να τον εκλέξει ως πρωθυπουργό και δημιουργεί ένα νέο κόμμα με πιο αριστερή φρασεολογία μόνο και μόνο για προσωπική φιλοδοξία, αλλά και για να ανακόψει την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ για την αυτοδυναμία.
Για όλα αυτά και ο λαός θα τον τιμωρήσει.
Ο άνθρωπος δεν είναι για γέλια αλά πραγματικά για κλάματα!!!!!!
Και το νέο σύνθημα αυτού ΠΑΜΕ.
Που πάς ρε................................... Παπανδρέου»'!!!!!!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ