ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας: Δημιούργησε εκλογική επιτροπή

siriza aiges2

Από τον ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Η ΕΛΠΙΔΑ έρχεται στη χώρα στις 26 Ιανουαρίου με τη μεγάλη εκλογική ΝΙΚΗ του ΣΥΡΙΖΑ και την κοινοβουλευτική του ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ.

Την Κυριακή το βράδυ το μήνυμα της ελπίδας ήρθε στην Ημαθία μέσα σε κλίμα διάχυτου ενθουσιασμού στη μεγάλη συγκέντρωση των μελών και των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Αιγές Μέλαθρον.

Παρόντες όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος στο νομό Ημαθίας (Αντωνίου Χρήστος, Καρασαρλίδου Φρόσω, Ουρσουζίδης Γιώργος, Παπαγιαννούλη Εύη, Χαμπίδης Δημήτρης). Ο υποψήφιος μας Κώστας Λαπαβίτσας απουσίαζε λόγω υποχρεώσεων στο εξωτερικό και θα είναι μαζί μας από την Τετάρτη.

siriza aiges

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν το στίγμα ότι είναι συναγωνιστές και σύντροφοι και όχι ανταγωνιστές και αντίπαλοι, όπως οι υποψήφιοι των κομμάτων της συγκυβέρνησης.

Οι φίλοι συναγωνιστές και σύντροφοι από όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές τάξεις που παρευρέθηκαν με τις τοποθετήσεις τους έδειξαν την επιθυμία τους να συνταχθούν στο μεγάλο αγώνα για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ της πολιτικής των μνημονίων, για μια ΕΛΛΑΔΑ της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, της ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, για μια ΑΛΛΑΓΗ στην Ευρώπη προς όφελος των εργαζομένων.

Δημιουργήθηκε πλατιά εκλογική επιτροπή, η οποία θα αναλάβει τον συντονισμό του μεγάλου αγώνα σε όλες τις περιοχές της Ημαθίας, για να φθάσει το μήνυμα της ΝΙΚΗΣ και της ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ από το πιο μικρό χωριό ως τη μεγαλύτερη πόλη".