Σημειολογικές επισκέψεις του Τηλέμαχου σε Δήμο, Νοσοκομείο και Αστυνομία Ημαθίας

Τρεις σημειολογικές επαφές και συναντήσεις είχε την Τρίτη και Τετάρτη, ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ στην Ημαθία κ. Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου, γιατρός και επί χρόνια αιρετός της Αυτοδιοίκησης στον Δήμο Βέροιας: Με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας κ. Χρήστο Σιμούλη, τον δήμαρχο Βέροιας κ. Κώστα Βοργιαζίδη και τον διοικητή του Νοσοκομείου Ημαθίας κ. Δημήτρη Μαυρογιώργο.

Η επίσκεψη στο Δήμο δίνει το μήνυμα του ρόλου των Δήμων, ως φορείς –σημεία αναφοράς για μια αποκέντρωση και μια κρατική οντότητα, πολύ καλύτερη από την σημερινή.

Η παρουσία του στο Νοσοκομείο, που το νιώθει σαν δεύτερο σπίτι του, υπογραμμίζει την βαρύτητα που πρέπει να δώσουν όλοι οι υποψήφιοι στα θέματα Υγείας του Νομού. Και αποτελεί μια επίκληση προς όλους, χωρίς κομματικά χρώματα, να φροντίσουν αυτοί που θα εκλεγούν , όλοι μαζί, για την στήριξη της Δημόσιας Υγείας.

Η συνάντηση στην Διεύθυνση Αστυνομίας αφορούσε σε θέματα εγκληματικότητας στον Νομό, που αντιμετωπίζονται με υπευθυνότητα και γνώση. «Γίνεται αποτελεσματική δουλειά από την της ΕΛ.ΑΣ της περιφέρειάς μας και οφείλουμε να εξάρουμε τη δράση της. Είμαστε δίπλα σ αυτά τα παιδιά, που είναι δικά μας, για να βοηθήσουμε ώστε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της παραβατικότητας από όπου κι αν προέρχεται, παρά τα μεγάλα προβλήματα της Υπηρεσίας στη στελέχωση και την υποδομή», δήλωσε ο κ. Χατζηαθανασίου, μετά την συνάντηση και συζήτηση με τον Διευθυντή, τους διοικητές, τους αξιωματούχους των Τμημάτων, τους αστυνομικούς και το διοικητικό προσωπικό.