Βεσυρόπουλος: "Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα στηρίξει τους νέους ανθρώπους"

Στην ανάγκη να στηριχθούν οι νέοι άνθρωποι του τόπου μας, αναφέρθηκε ο Αν. Τομεάρχης Οικονομικών και υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, που συνεχίζει με αμείωτη ένταση την επικοινωνία του με τους πολίτες της Ημαθίας.

Ο κ. Βεσυρόπουλος αναφέρθηκε στις προγραμματικές δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας για:

-Την ενίσχυση του εισοδήματος των νεοεισερχομένων στην αγορά εργασίας με την αύξηση του κατώτατου μισθού με ρυθμό διπλάσιο από το ρυθμό ανάπτυξης της οικονομίας.

-Πτυχία με ουσιαστικό αντίκρισμα μέσα από τη σύνδεση των Πανεπιστημίων με την αγορά και τις επιχειρήσεις.

-Τη δυνατότητα των νέων ανθρώπων να κάνουν οικογένεια. Η Νέα Δημοκρατία έχει δεσμευτεί για τη χορήγηση επιδόματος 2.000 ευρώ για κάθε παιδί και αύξηση του αφορολόγητου κατά 1.000 ευρώ για κάθε παιδί.

-Τη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης που θα προέλθουν από την προσέλκυση επενδύσεων. Υπολογίζεται ότι μια επένδυση, όπως του Ελληνικού, δημιουργεί 50.000 νέες θέσεις εργασίας.

-Την στήριξη των νέων αγροτών με την εκχώρηση του 2% των άμεσων ενισχύσεων σε Νέους Αγρότες και παροχή διευκολύνσεων για αγορά ή μεταβίβαση γης.

«Οι νέοι άνθρωποι είναι το αύριο της Ελλάδας. Χωρίς αυτούς η χώρα δεν θα έχει μέλλον. Η αυριανή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη θα επενδύσει στους νέους ανθρώπους», τόνισε ο Απόστολος Βεσυρόπουλος.