Εύη Παπαγιαννούλη: "Με όραμα για μια Ελλάδα που αξίζει σε μας και στα παιδιά μας , χωρίς πισωγυρίσματα"

Στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ως υποψήφια βουλευτής Ημαθίας είναι η Εύη Παπαγιαννούλη. Σε δήλωσή της αναφέρει: "Οι προσεχείς εκλογές είναι κρίσιμες για την πορεία που θα ακολουθήσει η πατρίδα μας τα επόμενα χρόνια. Μετά την έξοδο από την ασφυκτική επιτήρηση των μνημονίων στις 7 Ιουλίου καλούμαστε να αποφασίσουμε για τη ζωή μας με την ψήφο μας.

Επειδή ζω και δραστηριοποιούμαι στη Βέροια και γενικότερα στην Ημαθία , είμαι αυτοαπασχολούμενη , γνωρίζω τα προβλήματα του τόπου μου κι έχω ζήσει αντίστοιχες αγωνίες κι επειδή πιστεύω βαθιά ότι ο πολιτικός πρέπει να είναι μέρος της κοινωνίας , να σέβεται τον πολίτη , να αγωνίζεται με αποφασιστικότητα και θάρρος και να είναι αποτελεσματικός , αποφάσισα να συμμετέχω στις προσεχείς εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

Με το κόμμα που το 2015 εμπιστεύθηκε η πλειοψηφία των Ελλήνων να κυβερνήσει μια εξαθλιωμένη και φτωχοποιημένη χώρα , καθημαγμένη από κυβερνήσεις διαπλοκής , διαφθοράς και μεροληψίας υπέρ των λίγων. Με το κόμμα που στα χρόνια διακυβέρνησης μέσα σ’ένα ασφυκτικό περιβάλλον εξαναγκασμού για εφαρμογή πολιτικών ξένων στην θέλησή του , κατάφερε να αποφύγει μια ανθρωπιστική κρίση , να κάνει βαθιές μεταρρυθμιστικές τομές στην κοινωνία , να βγάλει τον Αύγουστο του 2018 την Ελλάδα από τα μνημόνια και να θέσει τις βάσεις της ανάπτυξης με σεβασμό στον καθημερινό αγώνα των Ελλήνων.

Με όραμα για μια Ελλάδα που αξίζει σε μας και στα παιδιά μας , χωρίς πισωγυρίσματα , με νέες θέσεις εργασίας με αυξημένους μισθούς , με ισχυρό κοινωνικό κράτος που εξασφαλίζει την ασφάλεια στους πολίτες , με δικαιότερη φορολογία και αποτελεσματικότερο κράτος ,με ανάπτυξη για όλους με σεβασμό στο περιβάλλον".