Σε Στενήμαχο και Μονόσπιτα περιόδευσαν υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ

Τη Δευτέρα 14 / 6 / 2019 κλιμάκιο του ΚΚΕ με τους υποψήφιους βουλευτές Ημαθίας Διάκογλου Γιάννη και Τσιουλάκο Τάκη επισκέφθηκαν το Στενήμαχο και τα Μονόσπιτα και συζήτησαν με τους κατοίκους.

Οι κάτοικοι εξέφρασαν την ανησυχία τους για τις χαμηλές τιμές στο ροδάκινο σε συνδυασμό με τις φυσικές καταστροφές και τι αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ.

Οι υποψήφιοι βουλευτές επισήμαναν πως ο ΕΛΓΑ, στον οποίο οι αγρότες πληρώνουν τα μαλλιοκέφαλά τους, είτε αρνείται παντελώς να δώσει αποζημιώσεις ή προσφέρει λίγα ψίχουλα ελεημοσύνης, κι αυτά με πολύ μεγάλες καθυστερήσεις. Τόνισαν πως στόχος αυτής της πολιτική είναι να ξεμπερδεύει με την μικρομεσαία αγροτιά. Τα προβλήματα θα συνεχίσουν να είναι εδώ και την επόμενη των εκλογών και τους κάλεσαν να δυναμώσουν τον αγώνα τους και το κίνημά τους. Τώρα είναι η στιγμή για ένα πολύ πιο ισχυρό ΚΚΕ, που είναι σταθερός αντίπαλος της πολιτικής των κυβερνήσεων του μεγάλου κεφαλαίου, της ΚΑΠ της Ε.Ε., που στάθηκε όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό των μικρομεσαίων αγροτών που δίνανε την μάχη της επιβίωσης.