Ποιους ευχαριστεί η Αντιπεριφέρεια για την Γιορτή Σοκολάτας

kalaitzidis sokola

Από την Αντιπεριφέρειας Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Η πρωτόγνωρη αποδοχή των συμπολιτών μας, στο γιορτινό διήμερο κάλεσμα εκδηλώσεων της Π.Ε Ημαθίας, στις 12 και 13 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Δημαρχείου Βέροιας, με κεντρικό θέμα την σοκολάτα, ξάφνιασε θετικά, τόσο εμένα, όσο και τους συνεργάτες μου, στους οποίους αξίζουν συγχαρητήρια για τον κόπο που κατέβαλαν στην αρτιότητα της διοργάνωσης. Οι δράσεις αλληλεγγύης για τους πολίτες της Ημαθίας, αποτελούν πρώτη μας επιλογή και θα συνεχιστούν την επόμενη χρονική περίοδο και στους άλλους δήμους της Περιφερειακής μας Ενότητας. Οι εμπειρίες που αποκτήσαμε από την «απογείωση μας στην σοκολατόσφαιρα», μας δίνουν την δυνατότητα την επόμενη φορά να είμαστε ακόμη καλύτεροι.

Ένα θερμό ευχαριστώ στους μικρούς και μεγάλους φίλους μας, οι οποίοι συμμετείχαν στην γιορτή σοκολάτας. Στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και επικοινωνίας που προέβαλαν την εκδήλωση. Και φυσικά σε όλους τους χορηγούς και τους εθελοντές μας, η συμβολή των οποίων ήταν καθοριστική.
Ευχαριστούμε θερμά τις επιχειρήσεις: Αφοί Δουρμούσογλου και ΣΙΑ Ο.Ε, Filoxil, Αrt Brazil, Δημούλας, Αλεξάνδρος Καλαϊτζίδης, Lavazza, Plazza - Mavridis Bros, Zuma plus, Bruno, Kαταστήματα Τσαμήτρος, Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών, Κέντρων Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας Βέροιας, Κατάστημα Καλλυντικών Γαϊτανίδης, Κατάστημα Παιχνιδιών Tza, Μασούτης, Καρυπίδης, Πίτος, Synthesis, Μαρινόπουλος, ΙΟΝ, Πολιτίκος, Πήγασος – Haribo, Δίας Security, Κουβερτεμπορική, Ροδίνι, Εμπορική Σύνθεση , Lacta , Αστικάό ΚΤΕΛ Βέροιας, Αστικά ΚΤΕΛ Νάουσας, Υπεραστικά ΚΤΕΛ Ημαθίας, τα Ζαχαροπλαστεία: Ελίτ, Lido, Παγουράς, Σακαλής Αργύρης –Τρίγωνο, Κρίνος, Νίκος, Γιώργος Κριαράς, Κόγιας, Ζαγάρης - Σπέσιαλ, Μr Tony, Ευθύμογλου , Brenda. Για το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και την οργανωτική υποστήριξη ευχαριστούμε: την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη, το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας, ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας, το Ωδείο Μπραβάκη Φίλιππος, τη Σχολή χορού Σοφίας Αντωνιάδη το , ΙΕΚ Βέροιας, τους Πρόσκοπους της Βέροιας, τους εθελοντές Μπουτσικούδη Δήμητρα ,
Αναστασίου Κατερίνα, Μακρίδη Κωνσταντίνο , Βήτου - Μιχαλοπούλου Έφη,
Μάμαλη – Συμεωνίδου Χρυσούλα, Συμεωνίδου Ζωή, Τοψιώτη Μαρία, Τσιφλίδου Έλσα, Λαμπριανίδου Νάνσυ και το νεανικό μουσικό συγκρότημα του Μιχάλη και Κωνσταντίνου Ρίζου,

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στο Δήμο της Βέροιας που μας παραχώρησε το χώρο, στους τεχνικούς και ηλεκτρολόγους του Δήμου που έδωσαν μάχη με το χρόνο για να είναι όλα έτοιμα στην ώρα τους καθώς και το συνεργείο καθαριότητας που κράτησε το χώρο καθαρό και τις δυο μέρες της εκδήλωσης. Επίσης λόγω του σύντομου χρόνου που είχαμε στη διάθεσή μας για την προετοιμασία αυτής της γιορτής, άθελά μας, ίσως να μην ενημερώθηκαν εγκαίρως κάποιοι επαγγελματίες που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στην ομαδική αυτή προσπάθεια. Ζητούμε συγνώμη. Την επόμενη φορά, υποσχόμαστε να γίνουμε καλύτεροι και όλοι μαζί να καταφέρουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα για το Νομό μας".