Πολιτική εκδήλωση στην Βέροια πραγματοποίησε το ΜΛ ΚΚΕ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 18 Μαΐου στη Βέροια η κεντρική εκδήλωση συζήτηση του Μ-Λ ΚΚΕ ενόψει των Ευρωεκλογών στην αίθουσα της ΕΛΗΑΣ.
Το παρόν στην εκδήλωση που είχε ως βασικό θέμα την πορεία ως τις Ευρωεκλογές και έπειτα, έδωσαν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι. Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κόμματος, Μπάμπης Χατζηθεοδωρίδης . Την κεντρική εισήγηση έκανε ο εκπρόσωπος της Κ.Ο. Ημαθίας του Μ-Λ ΚΚΕ , Μελιόπουλος Γιάννης.

Στις ομιλίες και των δύο αναδείχτηκαν πλευρές της πολιτικής συγκυρίας ενόψει των εκλογών-δημοτικών, περιφερειακών και Ευρωεκλογών- της πολιτικής των δύο μονομάχων , ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, το νόημα των Ευρωεκλογών για το Μ-Λ ΚΚΕ . Αναλύθηκαν οι θέσεις και απόψεις του κόμματος για μία Ελλάδα έξω από την ιμπεριαλιστική Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ, για μία Ελλάδα ειρηνική, δημοκρατική, ανεξάρτητη και σοσιαλιστική. Η εκδήλωση έκλεισε με τοποθετήσεις και συζήτηση και με ανανέωση του ραντεβού αρχικά στην κάλπη αλλά πολύ περισσότερο στους δρόμους του αγώνα του λαού μας για την αποτίναξη των ιμπεριαλιστικών δεσμών.