Μητσοτάκης από την Βέροια: "Έμφαση στην οικονομία και την απασχόληση, μείωση φόρων και εισφορών" (βίντεο, φωτογραφίες)

Κάλεσμα στους ψηφοφόρους να στηρίξουν τη ΝΔ στις ευρωεκλογές αλλά και τις επιλογές της στις Περιφερειακές εκλογές απηύθυνε από την Βέροια ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης. "Το μήνυμα είναι ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη για πολιτική αλλαγή" τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: "Οι ευρωεκλογές είναι ένα μεγάλο δημοψήφισμα. Να μην πάει ούτε μια ψήφος χαμένη" (στο βίντεο όλη η ομιλία του).

Ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε τους ψηφοφόρους να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο Τζιτζικώστα τονίζοντας ότι και οι Περιφέρειες στέλνουν πολιτικά μηνύματα. "Καμιά περιφέρεια στον ΣΥΡΙΖΑ" σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης αλλά απέφυγε μιλήσει για τις δημοτικές εκλογές.

Από την ομιλία δεν θα μπορούσε να λείψει η αναφορά στην Συμφωνία των Πρεσπών. Ο κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε βολές κατά της κυβέρνησης Τσίπρα αλλά δυο φορές έγιναν παρεμβάσεις πολιτών οι οποίοι αποδοκίμασαν την στάση που κράτησε ο αρχηγός της ΝΔ και το κόμμα του σε αυτό το θέμα. "Αγωνιστήκαμε για να μην περάσει η συμφωνία και προειδοποιήσαμε λέγοντας ότι η συμφωνία δημιουργεί τετελεσμένα. Εμείς θα αμβλύνουμε τις επιπτώσεις της Συμφωνίας" σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Στην ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης άσκησε κριτική στην κυβέρνηση και εξέφρασε την βεβαιότητα για νίκη της ΝΔ. Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε στον κόσμο ότι θα πρέπει να θυμούνται τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ, την φορολογία που επέβαλε, την Συμφωνία των Πρεσπών και τον διχασμό που έφερε.

Μιλώντας για το πρόγραμμα της ΝΔ είπε ότι θα δώσει έμφαση στην οικονομία και την απασχόληση. Θα μειώσει φόρους και εισφορές.

Για την Ημαθία είπε ότι στόχο είναι να αναδειχθεί ένα νέο τουριστικό προϊόν με σύνδεση Τουρισμού και Πολιτισμού. Επίσης σημείωσε ότι θα δοθεί έμφαση στον πρωτογενή τομέα ο οποίος μπορεί να κάνει θαύματα. Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε και για επένδυση σε νέα προϊόντα. "Αντί να παράγουμε μόνο ζάχαρη μπορούμε να παράγουμε και στέβια" σημείωσε και πρόσθεσε ότι στην στρατηγική του κόμματος είναι η στήριξη και της μεταποίησης.

Τον κ. Μητσοτάκη προλόγισε και καλωσόρισε,  η πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Βέροιας Συρμούλα Τζίμα - Τόπη και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Παναγιώτης Παλπάνας, ενώ σύντομο πολιτικό χαιρετισμό έκανε ο Απόστολος Βεσυρόπουλος..