Ο Γιώργος Βαρακλής πρόεδρος στη Νομαρχιακή ΛΑΟΣ Ημαθίας

kalpes

Μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν από την Ολομέλεια της Νομαρχιακής Επιτροπής
ΛΑΦΒ Ημαθίας την Δευτέρα 1-12-2014, εξελέγη Πρόεδρος ο κ. Βαρακλής Γεώργιος και Αντιπρόεδρος ο κ. Οικονόμου Σοφοκλής και αμέσως συγκροτήθηκε η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή Ημαθίας αποτελούμενη από 21 δυναμικά στελέχη του Νομού.  Η Ολομέλεια προέβη σε ομόφωνο ψήφισμα συμπαράστασης και αναφέρει.

"Εκφράζουμε , ομόφωνα την απόλυτη συμπαράστασή μας στον Πρόεδρό μας Γιώργο Καρατζαφέρη , που για μια ακόμη φορά δέχεται προσωπική επίθεση από το συστημικό παρακράτος των πολιτικά διαπλεκομένων κύκλων .Οι κύκλοι αυτοί , γνωστοί σε εμάς από το παρελθόν , κάνοντας το τ ί π ο τ α...θέμα , πίστεψαν ότι τα ΟΧΙ του Προέδρου μας , είναι εύκολο να καμφθούν, με πρακτικές πολιτικής και επικοινωνιακής αλητείας . Τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών του 2014 δεν ήταν προφανώς ικανά για να καταλάβουν , ότι εμείς είμαστε από ¨΄άλλο φύραμα ¨
Στέλνουμε λοιπόν από εδώ ,από την Βέροια , δίπλα στην Βεργίνα αλλά και στην Πέλλα , το ξεκάθαρο μήνυμα , ότι ο Πρόεδρός μας δεν είναι μόνος του. Είμαστε και εμείς παρόντες ...πολύ περισσότεροι ...πιο ισχυροί ...αλλά και πιο Οργανωμένοι !!