Ο Θεόφιλος Τεληγιαννίδης νέος πρόεδρος στην ΑΝΗΜΑ

kalaitzidis orkomosia

Ο Θεόφιλος Τεληγιαννίδης είναι ο νέος πρόεδρος της ΑΝΗΜΑ και αντικαθιστά τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη. Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξάνδρειας Αθανάσιος Παντόπουλος. Σε δήλωσή του στην "Ημερήσια" ο νέος πρόεδρος σημείωσε:

«Με ιδιαίτερη χαρά και έχοντας αντιληφθεί το βάρος των ευθυνών, που αναλαμβάνω ως νέος Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Ημαθίας, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια όλους όσους με την ψήφο τους μου εμπιστεύθηκαν αυτή τη θέση, κρίνοντάς με ικανό να εφαρμόσω μία ολοκληρωμένη στρατηγική ανάπτυξης και άρτιας διαχείρισης, προς όφελος της Ημαθίας.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον Αντιπεριφερειάρχη μας κ. Καλαϊτζίδη για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου, καθώς και τους Δημάρχους Νάουσας και Αλεξάνδρειας, Ν.Κουτσογιάννη και Π.Γκυρίνη αντίστοιχα, που με στήριξαν με την ψήφο τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Οι εκλογές τελείωσαν, ώρα για δουλειά. Είμαστε όλοι μαζί, με έναν κοινό σκοπό. Το καλό του τόπου.

Γνωρίζω τα προβλήματα και τις αδυναμίες, που αντιμετωπίζει η ΑΝ.ΗΜΑ, γνωρίζω όμως και τη θέληση που υπάρχει εκ μέρους όλων των εκπροσώπων, που απαρτίζουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, να στηρίξουν και να υλοποιήσουν πρωτοβουλίες τοπικής ανάπτυξης.

Με υπευθυνότητα και σύνεση, με εργατικότητα και διάθεση, μα κυρίως με όραμα, αυτός ο αναντικατάστατος μοχλός ανάπτυξης της περιοχής μας, μπορεί, αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητές του, αλλά και τις ευκαιρίες που του δίνονται, μέσα από αναπτυξιακά προγράμματα, να δώσει στον τόπο μας την ποθητή ανάπτυξη και ώθηση για ένα καλύτερο αύριο».

πηγή: Ημερήσια