Ημαθία: 19-21 Οκτωβρίου στο Ζάππειο η δράση Imathia Quality

Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, το Επιμελητήριο Ημαθίας, οι Δήμοι Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας και η Ένωση ξενοδόχων Ν. Ημαθίας, διοργανώνουν φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά, την Τουριστική, Πολιτιστική, Γαστρονομική, Εμπορική δράση Imathia Quality. Το μήνα Οκτώβριο η καρδιά της Ημαθίας θα χτυπά και πάλι στο Ζάππειο Μέγαρο, μέσα από μια συλλογική, συντονισμένη προσπάθεια όλων των φορέων για προβολή του πλούτου του τόπου μας σε ξένους και εγχώριους εκπροσώπους του Τουρισμού, της Γαστρονομίας, του Τύπου.

Η φετινή παρουσία, εντάσσεται στα πλαίσια του 16ου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Γαστρονομίας, Οίνου και Τουρισμού που διεξάγεται στην Αθήνα από τις 19 έως τις 21 Οκτωβρίου, με τιμώμενη περιοχή την Ημαθία.

"Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, καλούμε τις επιχειρήσεις της Ημαθίας να συμμετάσχουν ενεργά, συμβάλλοντας το βέλτιστο δυνατόν στην άρτια προβολή των ποιοτικών προϊόντων του Τόπου μας Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, στη γραμματεία του Επιμελητηρίου Ημαθίας. (τηλ: 2331024734 υπεύθυνες επικοινωνίας κα. Δαμιανάκη Εύη και κα. Γιαγκούλα Σταυρούλα)" αναφέρει το κάλεσμα.