Οι ανησυχίες ενός απλού μέλους του ΣΥΡΙΖΑ

Του Σωτήρη Παπαϊωάννου

Έκατσα, άκουσα με πολλή προσοχή την εισήγηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προς τη ΚΕ του κόμματος, που βέβαια στα ζητήματα Στρατηγικής που βάζει δε νομίζω ό,τι υπάρχει θέμα προφανώς συμφωνούμε άπαντες.

Από κει και έπειτα θα θελα να κάνω κάποιες παρατηρήσεις σε σχέση με το Κόμμα, τις τάσεις και το ρόλο τους και τη διεύρυνση. Και φυσικά με τους βουλευτές του κόμματος.

Θα ξεκινήσω από το τελευταίο και ειδικά από την περιοχή μου την Ημαθία που απ"ότι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις τελευταία τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά. Μιλάμε για τις 3 έδρες να τις παίρνει η ΝΔ ενώ σήμερα έχει 1 και την άλλη η Χ.Α. Δεν θέλω να μπω σε αναγνώσεις και ερμηνείες αυτή τη στιγμή δεν είναι αυτός ο λόγος του κειμένου.Απλά επισημαίνω και χτυπάω καμπανάκια γιατί όλοι όσοι έχουμε εκτεθεί πολιτικά με το κυβερνών κόμμα που μας έφαγε συνεπώς αντιλαμβάνομαι ό,τι και σε άλλες περιοχές δεν είναι χειρότερα ή καλύτερα με τους βουλευτές.

Να έρθω τώρα στο Κόμμα και τις τάσεις του και τη Διαδικασία της 15/5/2018 στο Caravel. Λοιπόν, να ξεκινήσω από την παραδοχή ό,τι είναι αναγκαία η διεύρυνση κανείς και πάλι νομίζω δεν διαφωνεί, πλην (53) βέβαια με επιφύλαξη.

Στην ουσία τώρα και ερώτημα στην <<Ιερά>>Καθοδήγηση που απαρτίζεται από όλους (πλατφόρμα 2010 και την πρώην Ε.Κ,και τους 53):

Α) γιατί πρωτίστως δεν αξιοποιούν τα (10.000) μέλη που είναι ανενεργά, πχ στο πάλαι ποτέ ΣΥΝ τόσοι ήμασταν και λειτουργούσαμε μια χαρά εκ του αποτελέσματος.

Β) Γιατί λειτουργούν πλημμελώς τα περιφερειακά όργανα του κόμματος και κυρίως η ΚΕ

Γ) ενάμιση χρόνο πριν τις εκλογές με το πλαδαρό των Ν.Ε και των Ο.Μ  δεν μπορούμε να ελπίζουμε ό,τι θα κερδίσουμε εκλογές. Κυρίες και Κύριοι φυσικά οι πιο πολλοί από σας θα έχετε εξαφανιστεί εννοώ τους "Αλεξιπτωτιστές" που ήρθαν στο ΣΥΡΙΖΑ  (Αριστερούς,κ Συντηρητικούς, οπορτούνες και Σταλίνες πασόκους κ κεντροδεξιούς.