Logo

Ο Τάσος Μπαρτζώκας σε Ημαθιώτικες συμμετοχές της 4ης FRESKON στη ΔΕΘ-HELEXPO

Επίσκεψη σε περίπτερα εκθετών – συμμετεχόντων στην 4η FRESKON στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ο δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ, Τάσος Μπαρτζώκας.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας συναντήθηκε με εκπροσώπους των Ημαθιώτικων συμμετοχών στο 4ο Εμπορικό γεγονός Φρούτων και Λαχανικών FRESKON, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις σχετικά με την πορεία των αγροτικών προϊόντων και να πληροφορηθεί για τις προοπτικές, αλλά και τα προβλήματα στην αγροτική παραγωγή, την μεταποίηση και τις εξαγωγές.

Όπως διαπίστωσε για ακόμη μια φορά ο Τάσος Μπαρτζώκας, η δυναμική της Ημαθίας στον τομέα των αγροτικών προϊόντων είναι έντονη, οι επιχειρήσεις της Ημαθίας, παρά τo κάκιστο οικονομικό περιβάλλον, τολμούν και επιχειρούν δυναμικά και αποφασιστικά, πετυχαίνουν σημαντικούς στόχους και κρατούν ζωντανή την ελπίδα για την οικονομική ανάκαμψη της Ημαθίας και όλης τη χώρας.

Με αφορμή την επίσκεψη του στην 4η FRESKON, ο Τάσος Μπαρτζώκας έγραψε σε σχόλιό του στα social media:

«Για ακόμη μια χρονιά η Ημαθία έδωσε δυνατά το παρών! Οι εξαγωγικές Επιχειρήσεις και Συνεταιρισμοί μας έχουν αδιαμφισβήτητα μεγάλη δυναμική! Αυτό που ζητάνε όλοι είναι μικρότερη παρέμβαση του Κράτους, λογικότερη φορολογία και μείωση της γραφειοκρατίας!»

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb