Κίνηση Ενεργών Πολιτών Βέροιας: "Ιδανικός χώρος το στρατόπεδο για διοικητήριο"

energoi polites stratopedo

Την πρότασή τους για μετακίνηση του διοικητηρίου στο στρατόπεδο Καπετάν Ακρίτα υποστήριξε σε συνέντευξη τύπου η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Βέροιας. Για το ίδιο θέμα μάλιστα, την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου, στις 6.30μμ στο Τζαμί, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ανοιχτού διαλόγου.

Ο Θεόδωρος Πολυχρωνιάδης στην τοποθέτησή του τόνισε η κατάργηση Β'ΣΣ ήταν πλήγμα αλλά άφησε πίσω της πολλά στρατόπεδα που δεν πρέπει να μείνουν ανεκμετάλλευτα και πρόσθεσε ότι πληρώνονται ένα εκατομμύριο για ενοίκια για τις υπηρεσίες του διοικητηρίου. "Η δημιουργία διοικητηρίου είναι μεγάλο έργο και απαιτούνται πολλά χρήματα. Εμείς προτείνουμε το στρατόπεδο Καπετάν Ακρίτα, απέναντι από το πρώην διοικητηρίου Β'ΣΣ. Εμείς ολοκληρώσαμε την εργασία μας και τώρα πρέπει ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας και ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης να υλοποιήσουν την πρότασή μας".

Ο Κώστας Τσιτλακίδης, πρώην υπάλληλος της Νομαρχίας, στάθηκε στο ιστορικό της δημιουργίας νέου διοικητηρίου στο οικόπεδο δίπλα στο Δικαστικό Μέγαρο και πρόσθεσε ότι η μετακίνηση στο πρώην στρατόπεδο είναι μια ιδανική επιλογή επειδή αρκεί ο χώρος, είναι κοντά στην πόλη, υπάρχει χώρος για στάθμευση κ.α.
"Το θέμα είναι πολιτικό. Αν υπάρχει πολιτική βούληση μπορεί να γίνει" τόνισε ο Ζήσης Πατσίκας.