Logo

Πραγματοποιήθηκε η τακτική Νομαρχιακή Συνέλευση της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας

Παρουσία του μέλους του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ και υπεύθυνου Οργανώσεων της Περιφέρειας, Θάνου Κολοβού, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Μαρτίου στη Βέροια, τακτική Νομαρχιακή Συνέλευση της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας.

Στη συνέλευση μετείχαν εκπρόσωποι των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων της Οργάνωσης, από τη Βέροια, την Αλεξάνδρεια και τη Νάουσα καθώς και εκπρόσωποι της Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Ημαθίας. Αναπτύχθηκαν θέσεις και απόψεις πάνω στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και τον πολιτικό λόγο της Νέας Δημοκρατίας, αναπτύχθηκαν οργανωτικά θέματα της ΟΝΝΕΔ, έγινε απολογισμός πεπραγμένων καθώς και σχεδιασμός πολιτικών και κοινωνικών δράσεων, ενώ συζητήθηκαν και θέματα εκλογικής ετοιμότητας και συνεργασίας με τη ΝΟΔΕ και τις ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ημαθίας.

Οι κεντρικές εισηγήσεις έγιναν απο τον εκπρόσωπο του Ε.Γ της ΟΝΝΕΔ, Θάνο Κολοβό και τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας, Αλέξανδρο Καλαϊτζίδη ενώ υπήρξαν και τοποθετήσεις στελεχών της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας πάνω σε τοπικά θέματα αλλά και σε θέματα ανεργίας, νέων αγροτών και κτηνοτρόφων, νεανικής επιχειρηματικότητας, εκπαίδευσης και ποιότητας σπουδών κ.α.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb