Ποιοι είναι στη Νομαρχιακή Ομάδα Εμπιστοσύνης Ημαθίας για τις εκλογές της κεντροαριστεράς

Με εγκύκλιο της ΑΕΔΔ συστήθηκαν και οργανώθηκαν οι Νομαρχιακές Ομάδες Εμπιστοσύνης (ΝΟΕ) οι οποίες αναλαμβάνουν υπό τον συντονισμό της Ομάδας Εκλογικών Κέντρων και του Υπεύθυνου της Περιφέρειας, την επιλογή, οργάνωση, στελέχωση και λειτουργία των Εκλογικών Κέντρων της περιοχής τους. Οι ΝΟΕ συγκροτούνται από τον Υπεύθυνο του Δικτύου Εμπιστοσύνης του Νομού και από τους εκπροσώπους των υποψηφίων.

Στον Νομό Ημαθίας η ΝΟΕ αποτελείται από τους:

  • Γιάννη Χασιώτη, υπεύθυνο Δικτύου Εμπιστοσύνης
  • Βαρβέρη Νικόλαο, εκπρόσωπο Γιώργου Καμίνη
  • Ιγνατιάδη Αναστάσιο, εκπρόσωπο Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου
  • Κατσαρέλα Χρήστο, εκπρόσωπο Γιάννη Ραγκούση
  • Λιόλιο Θωμά, εκπρόσωπο Σταύρου Θεοδωράκη
  • Παπακωνσταντίνου Θεόδωρο, εκπρόσωπο Φώφης Γεννηματά
  • Σανόπουλο Δημήτρη, εκπρόσωπο Γιάννη Μανιάτη
  • Τασιόπουλο Τάσο, εκπρόσωπο Νίκου Ανδρουλάκη
    Χριστοδουλακίδη Αθανάσιο (αναπληρ.), εκπρόσωπο Γ.Καμίνη

Επίσκεψη Καμίνη

Η Νομαρχιακή Ομάδα Εμπιστοσύνης έχει την ευθύνη της άψογης και αδιάβλητης διενέργειας των εκλογών και οι αποφάσεις της πρέπει να είναι ομόφωνες.Την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017 θα επισκεφτεί την Βέροια ο Γιώργος Καμίνης, υποψήφιος για την θέση του επικεφαλής του Νέου Πολιτικού Φορέα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Καμίνη, θα γνωστοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Στις 12 Νοεμβρίου οι εκλογές

Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος της ΑΕΔΔ καθηγητής Ν.Κ. Αλιβιζάτος, οι εταιρίες που έχουν αναλάβει το έργο της διεξαγωγής της on line ψηφοφορίας για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα, τον διαβεβαίωσαν σήμερα ότι το επιθυμητό επίπεδο ασφάλειας επιτυγχάνεται αν η εκλογή πραγματοποιηθεί μετά τις 10 Νοεμβρίου 2017.

Κατόπιν αυτού, η διεξαγωγή του 1ου γύρου της εκλογής μετατίθεται για τις 12 Νοεμβρίου και του 2ου, αν χρειασθεί, για τις 19 Νοεμβρίου 2017, αφού, έως το τέλος του έτους, δεν υπάρχουν εναλλακτικές δυνατότητες για την πραγματοποίηση της ψηφοφορίας, είτε λόγω των εκλογών των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας (26.11 και 3.12.2017), είτε λόγω συνεδρίων άλλων πολιτικών φορέων (17.12.2017).

Ήδη, η προετοιμασία της ψηφοφορίας συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς σε όλη την επικράτεια, καθώς πολλοί εθελοντές δηλώνουν πρόθυμοι να συνδράμουν.

Τονίζεται ότι η συνδρομή στην εκλογική διαδικασία είναι εθελοντική και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΑΕΔΔ www.dpekloges.gr.