Την Ημαθία επισκέφθηκε η αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Αλληλεγγύης Γερακίνα Μπισμπινά

Σύσκεψη στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κώστα Καλαϊτζίδη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 6ης Οκτωβρίου, παρουσία της αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας και Αλληλεγγύης της ΠΚΜ κας. Γερακίνα Μπισμπινά, της περ.συμβούλου κας. Νίκης Καρατζιούλα και στελεχών της Διεύθυνσης ΔημόσιαςΥγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε Ημαθίας.

Στην εποικοδομητική συζήτηση η κα. Μπισμπινά αναφέρθηκε στην δράση, ύψους 4.000.000 ευρώ που ψηφίστηκε στο πρόσφατο περιφερειακό συμβούλιο και αφορά την παροχή υπηρεσιών αυτόνομης διαβίωσης και ασφαλούς γήρανσης ηλικιωμένων, η οποία θα καλύψει αντίστοιχες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και στην Ημαθία. Για την επίσκεψη της κας. Αντιπεριφερειάρχη, καθώς και για την συγκεκριμένη δράση, ο κ. Καλαϊτζίδης προέβη στην εξής δήλωση:

"Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην εκλεκτή συνάδελφο μου Γερακίνα Μπισμπινά, γιατί προσφέρει ένα σημαντικό έργο στην υγεία και την κοινωνική αλληλεγγύη της Κεντρικής Μακεδονίας. Η δράση που έφερε η παράταξη μας, στην οποία ηγείται ένας οραματικός άνθρωπος, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, δίνει σημαντική στήριξη στα μοναχικά και ηλικιωμένα άτομα, που βρίσκονται σε συνθήκες ένδειας, υποβοηθώντας την διαβίωση τους, αφού τους παρέχει 24η παροχή βοήθειας, μέσω της παρακολούθησης και τηλεφωνικής υποστήριξης τους, με εξειδικευμένο ανθρώπινο προσωπικό, όπως ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί, στα πλαίσια σύγχρονων προτύπων".