Logo

Πότε θα διεξαχθούν οι εκλογές για τον αρχηγό του κεντροαριστερού φορέα και που θα στηθούν οι κάλπες

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 και σε περίπτωση δεύτερης Κυριακής, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη από τη βάση του επικεφαλής του νέου ενιαίου πολιτικού φορέα της ιστορικής δημοκρατικής παράταξης.

Αποστολή της Επιτροπής είναι η διεξαγωγή αδιάβλητης εκλογής για την ανάδειξη από τη βάση του επικεφαλής του νέου ενιαίου πολιτικού φορέα, σύμφωνα με κανόνες που θα εγγυώνται την ίση μεταχείριση των υποψηφίων και την ελεύθερη έκφραση των προτιμήσεων των εκλογέων.

Έχοντας συναίσθηση της ευθύνης της να συμβάλει με την ανωτέρω εκλογή στην ανασυγκρότηση της ιστορικής δημοκρατικής παράταξης, η Επιτροπή θα επιδιώξει τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή πολιτών στην εκλογική διαδικασία.

Τα εκλογικά τμήματα που θα λειτουργήσουν στο Νομό είναι τα ακόλουθα:

ΒΕΡΟΙΑ, ΣΤΟ Δημαρχείο ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 46, 59132 ΒΕΡΟΙΑ

Ριζωμάτων ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ

Βεργίνα ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ

Μακροχώρι ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ

ΝΑΟΥΣΑ, ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΕΠ, ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ Πάρκινγκ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ 1, 59200 ΝΑΟΥΣΑ

Κοπανό ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΕΠ, ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

Αγγελοχώρι ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΕΠ, ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ, ΣΤΟ Δημαρχείο ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 42, 59300 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Μελίκη ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ

Πλατύ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ

Καβάσιλα ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ

Ο βασικότερος εγγυητής μιας αδιάβλητης διαδικασίας είναι οι ίδιοι οι πολίτες που εθελοντικά θα δηλώσουν ότι θα συμμετέχουν στη συγκρότηση των τριμελών Εφορευτικών Επιτροπών και των Χειριστών Η/Υ, οι οποίοι θα κάνουν τις εγγραφές των ψηφοφόρων.

Για αυτό, ο Πρόεδρος της Επιτροπής μας, δηλαδή ο υπογράφων, καλεί όσους πολίτες το επιθυμούν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, δηλώνοντας αν θέλουν να βοηθήσουν είτε σαν μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών, είτε σαν χειριστές Η/Υ.

Η δήλωσή τους θα πρέπει να γίνει στην ιστοσελίδα www.dpekloges.gr και να κοινοποιηθεί στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. περιλαμβάνοντας το όνομα, το επώνυμο, το πατρώνυμο, τον αριθμό κινητού καθώς και το email του ενδιαφερόμενου, καθώς και το εκλογικό τμήμα στο οποίο προσφέρεται να συμβάλλει με τη συμμετοχή του.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb