Logo

Πολιτικές εκδηλώσεις της ΝΔ σε Νάουσα, Βέροια

Στα πλαίσια της επίσκεψης και ομιλίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στη 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, προγραμματίζονται σε όλους του νομούς της Βόρειας Ελλάδας εκδηλώσεις, συνεντεύξεις τύπου και επισκέψεις κλιμακίων βουλευτών και τοπικών στελεχών.

Κατόπιν τούτων από την ΝΟΔΕ Ημαθίας ανακοινώνεται ότι:

Α) Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017, στις 20:00 το απόγευμα ,θα πραγματοποιηθεί στην Νάουσα ,σε συνεργασία με τη ΔΗΜ.ΤΟ Νάουσας, εκδήλωση στον Πολυχώρο Πολιτισμού ΒΕΤΛΑΝΣ «Χρήστος Λαναράς» ομιλία της κας Άννας Καραμανλή (Βουλευτής Β΄Αθηνών και Αναπληρώτρια Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού) με θέμα «Αθλητισμός και τρέχουσα πολιτική κατάσταση» , ομιλήτρια θα είναι επίσης και η κα Ζαχαράκη Σοφία, Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου.

Β) Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017,στις 19:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στη Βέροια, στο ξενοδοχείο «ΑΙΓΕΣ» ομιλία της κας Φωτεινής Αραμπατζή (Βουλευτής Σερρών και Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων) με θέμα «Αγροτική Πολιτική & ροδάκινο», ομιλητές θα είναι επίσης ο κ. Ιωάννης Αντωνιάδης, Βουλευτής Φλώρινας και ο κ. Γεώργιος Στύλιος, Βουλευτής ΄Αρτας .

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb