Βέροια: Σφοδρή επίθεση Άδωνι Γεωργιάδη στην κυβέρνηση Τσίπρα (βίντεο & φωτογραφίες)

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ από την Βέροια ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. Καλεσμένος σε εκδήλωση της τοπική οργάνωσης Βέροιας της ΝΔ, κατηγόρησε την κυβέρνηση Τσίπρα για ανικανότητα και ψεύδη. "Τέτοιοι ψεύτες, τέτοιοι ανεπρόκοποι τεμπέληδες δεν υπάρχουν στον πλανήτη. Είναι και διεφθαρμένοι. Όταν έρθει η ώρα θα τους ψάξουμε όλους" τόνισε ο κ. Γεωργιάδης ξεσηκώνοντας το κοινό της ΝΔ που γέμισε την αίθουσα της Ελιάς.

Ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε την κυβέρνηση Τσίπρα για παραπλάνηση των πολιτών με μισές αλήθειες στο θέμα της τελευταίας αξιολόγησης. "Τα αντίμετρα τα προβάλλουν για να ξεχάσει ο κόσμος τις μειώσεις στις συντάξεις. Μόνο στην προπαγάνδα είναι καλοί. Έβαλαν τους δανειστές σαν δερβέναγες στα δικά μας λεφτά" είπε ο κ. Γεωργιάδης σημειώνοντας ότι τα αντίμετρα θα ενεργοποιηθούν μόνο όταν η χώρα ξεπεράσει το 3,5% πρωτογενές πλεόνασμα. "Εμείς δεν ψηφίζουμε ούτε μέτρα ούτε αντίμετρα. Το 3,5% είναι πολύ δύσκολος στόχος" είπε και πρόσθεσε ότι χειρότερα από την κυβέρνηση Τσίπρα δεν θα τα είχε καταφέρει κανένας στην διαπραγμάτευση.

Ο κ. Γεωργιάδης στην ομιλία του κατηγόρησε ότι τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι ξεσήκωσε τον κόσμο να βγει στο δρόμο όταν κυβερνούσε ο Σαμαράς, δεν έπεσε μέσα σε καμία από τις προβλέψεις της, αύξησε πολλούς φόρους αλλά το κρύβει στις δημόσιες τοποθετήσεις και ο μόνος στόχος του είναι να παραμείνει στην εξουσία. "Ο Σαμαράς ήταν πρωθυπουργός αριστούργημα αλλά ήταν άτυχος. Ο Κυριάκος θα έχει την ευκαιρία να κυβερνήσει με μεγάλη πλειοψηφία και χωρίς την πολιτική ηγεμονία της αριστεράς. Όλη την φασαρία την έκαναν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ για να γίνουν μετακλητοί στο δημόσιο. Μια θέση στο δημόσιο ήθελαν οι άνθρωποι και εμείς νομίζαμε ότι είναι κομμουνιστές.

Κλείνοντας ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι η ΝΔ όταν γίνει κυβέρνηση θα μειώσει την φορολογία στις επιχειρήσεις, θα μειώσει τις ασφαλιστικές εισφορές και θα πατάξει την φοροδιαφυγή. "Θα κάνουμε μια χώρα που είμαστε περήφανοι γι αυτήν" είπε κλείνοντας. Αμέσως μετά ακολούθησε διάλογος με το κοινό.

Στην εκδήλωση χαιρέτησαν ο βουλευτής Απόστολος Βεσυρόπουλος και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Παναγιώτης Παλπάνας. Επίσης π πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Βέροιας Γρηγόρης Παπαγεωργίου έκανε έναν απολογισμό δράσεων της Δημοτικής Οργάνωσης Βέροιας.

{jlex}flickr:72157681575133980{/jlex}