Logo

Συναντήσεις του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας με ανθρώπους της αγοράς

Συνάντηση είχαν την Τετάρτη
15 Φεβρουαρίου ο Πρόεδρος κ. Καλαϊτζίδης Αλέξανδρος και μέλη του συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας με τον επικεφαλή του συνδυασμού «Δυναμική Αλλαγή» του Επιμελητηρίου Ημαθίας, μέλος του Δ.Σ. κ. Σταύρο Γιανναβαρτζή.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Προέδρου του Εξαγωγικού Τμήματος του Επιμελητηρίου κ. Σωτήρη Σκουρτόπουλου, του Τμήματος Μεταφορών κ. Στέφανου Αποστολίδη, του Υπευθύνου Τομέα Εμπόρων, Βιοτεχνών και Επαγγελματιών της ΝΟΔΕ Ημαθίας, κ. Κώστα Σισμανίδη και του Υπεύθυνου Τομέα Οικονομικών κ. Γιώργου Μπιλέκα, έγινε συζήτηση για τις επιχειρήσεις της περιοχής και την κατάσταση της αγοράς.

Από την συζήτηση αναδείχτηκε η μεγάλη κρίση και οι δυσκολίες που περνά η ελληνική επιχείρηση στην περιοχή μας, αλλά και την Ελλάδα γενικότερα, ενώ έγινε σαφές η ανάγκη αλλαγών, προσώπων και αντιλήψεων.

Ειδικότερα για την περιοχή της Ημαθίας τονίστηκε το γεγονός πως στα χρόνια που πέρασαν οι αρμόδιοι θεσμοί δεν στάθηκαν στο ύψος της δύσκολης περιόδου που περνά η χώρα και ο νομός, ακόμα και σε τομείς που οι ιδιώτες επιχειρηματίες με ιδία μέσα διαπρέπουν.

"Η ΟΝΝΕΔ Ημαθίας στέκεται αλληλέγγυα στην προσπάθεια των ανθρώπων της αγοράς, όπως των παρόντων στην σύσκεψη, για επανεκκίνηση και ανάπτυξη που θα προέλθει με αλλαγές προσώπων και νοοτροπιών ώστε να αρθούν οι δυσκολίες και οι αγκυλώσεις ετών, παράλληλα με την αλλαγή διακυβέρνησης σε εθνικό επίπεδο.

Είναι καιρός ως νεολαία, ως νέοι επιχειρηματίες, ως νέοι επαγγελματίες μα πάνω από όλα ως πολίτες αυτού του τόπου, μέσα τη σύνθεση της εμπειρίας και της ανανέωσης αλλά και μέσα από καινοτόμες ιδέες να δώσουμε τη δική μας απάντηση σε ότι μας κρατάει πίσω" αναφέρει η ανακοίνωση.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb