Logo

Καλαϊτζίδης: «Σε πλήρη ετοιμότητα οι υπηρεσίες αποχιονισμού της Π.Ε Ημαθίας»

Για την επιτυχή αντιμετώπιση των σφοδρών καιρικών φαινομένων των προηγούμενων ημερών εκ μέρους της Π.Ε Ημαθίας, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης έκανε την εξής δήλωση:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους συνεργάτες μου στην Διεύθυνση Τεχνικών Έργων και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε Ημαθίας , οι οποίοι υπερέβαλαν εαυτό, κρατώντας ανοικτό και καθαρό το οδικό δίκτυο ευθύνης μας στην Ημαθία, χωρίς μάλιστα να χρειαστεί η εκμίσθωση ιδιωτικών εκχιονιστικών μηχανημάτων.

Πέραν δε των πλαισίων των αρμοδιοτήτων μας, η Π.Ε Ημαθίας παρέδωσε πολύ μεγάλες ποσότητες αλατιού, που είχε την πρόνοια να αποθηκεύσει, στους δήμους Βέροιας και Αλεξάνδρειας(από 80 τόνους στον καθένα),όπως το ίδιο έπραξε και την περσινή χρονιά.

Επίσης, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας, κατορθώσαμε και υδροδοτήσαμε σταβλικές εγκαταστάσεις του οικείου δήμου, που αντιμετώπισαν πρόβλημα εξαιτίας του παγετού.

Η οργάνωση, ο επαγγελματισμός και η επιδεικνυόμενη μεθοδικότητα των στελεχών μας, με κάνουν υπερήφανο και αισιόδοξο ότι θα αντιμετωπίσουμε όποια αντίστοιχα καιρικά φαινόμενα προκύψουν και στο μέλλον".

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb