Logo

Ξεκαλάκης: "Μπορούμε να αποτελέσουμε ανάχωμα στην δεξιά παλινόρθωση"

Επίσκεψη στην Ημαθία έκανε ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Στέφανος Ξεκαλάκης Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ. Επισκέφθηκε το Δημαρχείο Αλεξάνδρειας, την Συνεταιριστική Μονάδα Βαένι, το Επιμελητήριο, τους Νέους Αγρότες, τον Αγροτικό Σύλλογο Βέροιας και τον Δήμαρχο Βέροιας.

Σε δηλώσεις του στα μέσα ενημέρωσης ο κ. Ξεκαλάκης τόνισε: "Κάνουμε προσπάθεια να αποτελέσουμε μια αξιόπιστη απάντηση στις δημοσκοπήσεις για παλινόρθωση δεξιάς παράταξης στον κυβερνητικό χώρο. Μπορούμε να αποτελέσουμε ανάχωμα στην δεξιά παλινόρθωση. Με τα κοινωνικά και παραγωγικά στρώματα, θέλουμε να διαμορφώσουμε μια προοδευτική πρόταση. Τα τελευταία χρόνια απομακρυνθήκαμε από τα λαϊκά στρώματα. Η πολιτική δεν παράγεται στα κλειστά γραφεία αλλά στον δρόμο".

Απαντώντας σε ερωτήσεις σημείωσε:

Για τα κόκκινα δάνεια: "Έχουμε διαμορφώσει μια πρόταση που αφορά τα στεγαστικά δάνεια και θα ακολουθήσει μια πρόταση για τα επιχειρηματικά δάνεια. Πρέπει οι έλληνες πολίτες να έχουν την ίδια δυνατότητα με τα ξένα Founds να αγοράσουν τα δάνειά τους.

Για τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ που έφυγε: "Μας απασχολεί το ότι ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ δεν γυρίζει πίσω. Ο κόσμος όλο και περισσότερο γυρνάει την πλάτη στην πολιτική. Είναι πρόβλημα για την δημοκρατία και πρέπει να απαντήσουμε σε αυτό. Αυτό δεν θα γίνει μέσα από έωλες υποσχέσεις αλλά μέσα από πρωτοβουλίες όπως αυτές με τα κόκκινα δάνεια. Θέλουμε να ενώσουμε την βάση, να φέρουμε πίσω αποστασιοποιημένους πολίτες".

Για τον ΣΥΡΙΖΑ: "Συνονθύλευμα ιδιοληπτών και τυχοδιωκτών που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ γιατί τους έλλειπε η καρέκλα. Ο κ. Τσίπρας καιροσκόπος τυχοδιώκτης που τον ενδιαφέρει η καρέκλα. Η απέχθεια για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι είναι ένα κόμμα αναξιόπιστο".

Συνεργασία με τη ΝΔ: «Το δις εξαμαρτείν ου ανδρός σοφού. Δοκιμάσαμε πολλά σχήματα, ντρεπόμαστε μάλιστα για την συνεργασία με το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη».

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb