Logo

Συνάντηση των προέδρων ΝΟΔΕ - ΟΝΝΕΔ Ημαθίας

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Ν. Ημαθίας, Παναγιώτη Παλπάνα, είχε ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας, Αλέξανδρος Καλαϊτζίδης, για θέματα συντονισμού της κομματικής δράσης στο Νομό, ενόψει και των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων που εκτιμάται ότι θα προκύψουν σύντομα, εξ αιτίας των συνεχών και προκλητικά αντιλαϊκών μέτρων της κυβέρνησης. Μέτρα άδικα και σκληρά, κυρίως για τους απλούς πολίτες και ειδικά για τη νεολαία, μέτρα που καταστρέφουν και φτωχοποιούν με τον πιο βάναυσο τρόπο, περιοχές και κοινωνίες όπως η Ημαθία.

Στην κατεύθυνση αυτή, οι πρόσφατα ανανεωμένες οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ, στο Ν. Ημαθίας, θα βρίσκονται σε διαρκή εκλογική ετοιμότητα. Και όπως έχει συμβεί όλα τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα, η συνεργασία των δύο βασικών κομματικών δομών της Παράταξης, θα είναι συνεχής και ουσιαστική, με τις τοπικές κοινωνίες και τους νέους, να έχουν πρωταρχικό ρόλο σε όλες τις μορφές των πολιτικών και κοινωνικών δράσεών τους.

Μετά τη συνάντηση, ο Αλέξανδρος Καλαϊτζίδης δήλωσε: “Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ ΝΔ Ημαθίας, για την πραγματική συνεργασία και συμπαράσταση. Η ΟΝΝΕΔ Ημαθίας είναι πάντα έτοιμη να συμβάλει στη διαμόρφωση προτάσεων και πολιτικών, αλλά και να ενισχύσει την προσπάθεια, για να φτάσει το μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας, σε κάθε γωνιά του Νομού μας. Πιστεύουμε, πιο σύντομα από ότι κάποιοι νομίζουν, ότι η Νέα Δημοκρατία θα κληθεί και πάλι να κυβερνήσει, διότι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη επικεφαλής, είμαστε ξανά μια μεγάλη, σύγχρονη και μεταρρυθμιστική πολιτική δύναμη, η οποία μπορεί να επαναφέρει την Ελλάδα, στον δρόμο της ανάπτυξης”.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb