ΝΟΔΕ Ημαθίας: "Δεν υπάρχουν μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί"

Συνέχεια στην κόντρα με τον ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας δίνει η ΝΟΔΕ με νέα ανακονώση της (επιεδή αυτός ο "πόλεμος" εντυπώσεων έχει ξεφύγει, δημοσιεύουμε τελευταία φορά κείμενο αυτής της διαμάρχης) στην οποία αναφέρει: "Οι κωλοτούμπες του κ. Τσίπρα, διέλυσαν τις αυταπάτες και αποκάλυψαν τα ψέματα, που δίχαζαν τους πολίτες και δηλητηρίαζαν με μίσος την κοινωνία».

H Νέα Δημοκρατία εγγυάται την Ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας.

Είναι το κατ΄ εξοχήν Ευρωπαϊκό κόμμα.

Είναι η υπεύθυνη δύναμη, το αντίβαρο απέναντι στον λαϊκισμό.

Άλλοι είναι αυτοί που προπηλάκιζαν βουλευτές και αποκαλούσαν ''γερμανοτσολιάδες'' όσους ανέλαβαν την ευθύνη να πάρουν και να στηρίξουν δύσκολες αποφάσεις.

Αν προσέφεραν μια υπηρεσία στη Χώρα οι θεαματικές κωλοτούμπες του κ. Τσίπρα, αυτή ήταν, ότι διαλύθηκαν οι αυταπάτες και αποκαλύφθηκαν τα ψέματα αυτών που δίχαζαν τους πολίτες και δηλητηρίαζαν με μίσος την κοινωνία.

Ο τεχνητός και ψευδεπίγραφος διαχωρισμός μνημονιακών και αντιμνημονιακών δεν υφίσταται πλέον.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, καλά θα κάνει επίσης, να μην αναφέρεται στο δημοψήφισμα, γιατί πέρα από το γεγονός ότι εξευτέλισε το θεσμό, προκάλεσε και ανήκεστο βλάβη στη χώρα.

Έκλεισε τις τράπεζες , επέβαλλε capital controls, διέλυσε το τραπεζικό σύστημα και έφερε ένα νέο και πιο επώδυνο μνημόνιο.

Σε ότι αφορά τις περικοπές δαπανών, περικοπές δεν είναι μόνο η μείωση μισθών και συντάξεων.

Είναι ο περιορισμός του σπάταλου και αντιπαραγωγικού Κράτους που υπερασπίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ και η συντήρηση του οποίου επιβάλλει εξοντωτικούς φόρους στους πολίτες και στην οικονομία".